אוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה פשוט נורא.
    בנות, החום שלי זה 35.1, זה חום של גופה בערך, מה הפלא שאני בקושי מסוגלת לתפקד???
    הבנים עדיין חולים, והחום שלהם מקפץ כל הזמן, אני יודעת ש 37.6 זה עדיין לא חום, אבל אותי זה מדאיג.
    בגלל שהאף שלהם סתום, קשה להם לאכול, והיום איתי בכלל לא היה מוכן לפתוח את הפה.
    אני מיואשת, לא יודעת כבר מה לעשות.
    בזמן האינהלציות הם עושים לי את המוות, ואני בעצמי בקושי נושמת...
7 תגובות
עמוד 1
  • לגבי אינהלציות , אני ואחותי גדלנו עם אסתמה חמורה בתור תינוקות, המלצתי (ממה שראיתי מאחותי) תני להם להתעסק במשהו שהם אוהבים לפרק, צעצוע או משהו שבדכ לא היית נותנת להם להתעסק איתו , ובזמן הזה הצמידי את המסיכה (או אם יש לך רק פיה) לאף... גם כמה דקות קצרות של תרחיף ונטולין או בריקלין או מה שנתנו לך פותח קצת את הנשימה ומכייח...

בהצלחה
  • יואו בובה, תרגישו טוב!!!
    זה בכלל לא קל לטפל בקטנים כשאנחנו חולות...
    מקווה שתרגישו טוב במהרה! החלמה מהירה לכולכם!

• תודה אולגוש
  • אוייי מותק תרגישו טוב

• מה שעבד לי עם אוריאל זה שגם אני הייתי שמה מסיכה על הפנים והוא היה רואה אותי ומרשה לי לשים לו גם.... תרגישו טוב

• אוף, איזה באסה להיות ככה חולה!!
    מאמי דבר ראשון אני מאחלת לשלושתיכם רפואה שלמה כמה שיותר מהר!!!!
    דבר שני- אין מישהו שיכול לעזור לך? לפחות לטפל קצת בילדים כדי שגם את תבריאי..אולי אמא שלך או חמותך?
    מקווה שיעבור לכם כמה שיותר מהר

• וואי וואי
    איך חום הגוף שלך ירד לטמפ' כזו?

שתיהיו בריאים- כולכם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה