כאבי גב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום וברכה,

אני בשבוע 18+2, הריון תאומים.
    יום שישי עמדתי די הרבה על הרגלים (-בישולים) ובערב לאחר הסעודה ומנוחה שבאתי לקום (-ממצב שכיבה לעמידה) לא יכולתי לשבת מרוב כאבי הגב שהיו לי בעצם הזנב ושמאלה ממנו, לא יכולתי לעמוד, קל וחומר שלא ישר! נתמכתי בבעלי אם רציתי ללכת או לשבת.....נורא נורא כאב לי! בתנוחה שבה ישנתי(על הגב) ככה קמתי כי כאב לי כשזזתי. למחרת הכאבים נחלשו ולאט לאט התפוגגו חוץ מזה שהיה כואב לי להתכופף.....היום כבר לא תמיד כואב לי כשאני מתכופפת...עומדת,יושבת...

אציין שמידי פעם בלי שום קשר לעמידה הממושכת הייתי מרגישה כאבים בצד שמאל של הגב למטה בין בהליכה בין כשבאתי לשבת או לעמוד אבל לא ברמת כאב כזו.

זה נורמלי לחוות את זה? זה חריג?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה חריג, לא בהכרח קשור להריון אך בהחלט יכול להיות שנובע מן העובדה שאת בהריון
    ממליץ ללכת להבדק אצל הרופא שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה