אני בדאון צריכה חיבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די נמאס לי כבר
    פשוט נמאס לי
    הבניה של הבית שלנו פשוט הורגת אותי,
    אני בדאון נוראי
    צרחתי עכשיו על מישהו שקשור לבניה, אין לי כוח אפילו לפרט את הסיפור, פשוט עומדות לי דמעות בעיניים וכבר אין לי כוחות להמשיך יותר. פשוט אין.
    מה כבר רצינו?! בית נחמד וצנוע ומקום נעים לגדל בו את הילדים,
    למה הכל צריך להיות בארץ שלנו קשה כל כך?!?!?!?!
    אני באפיסת כוחות וזה עולה לי בבריאות

17 תגובות
עמוד 1

• תחזיקי מעמד

• אמרת בעצמך- הכל קשה בארץ שלנו!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה טיפה נרגעתי, הייתי חייבת להוציא קצת החוצה, גם אם "וירטואלית"...

• מתסכל

• תודה בנות
    אורטל את צודקת
    ולצערי אי אפשר להעביר לבעלי אחריות כי הוא עובד מאוד קשה,
    לקחתי על עצמי הכל, באמת הכל, אולי יותר מדי הכל, החל מהצעות מחיר דרך סגירת חוזים ועד לבדיקה שהכל מתבצע כמו שצריך. אין קבלן, אין מפקח (ניסינו ולא הלך) רק אני. כמו שאתן אומרות- להיות חזקה.
  • מבינה אותך, תחזיקי מעמד!! אין ברירה אחרת!
  • יש דברים שבארץ לאישה קשה יותר לעסות מגבר - שופוץ או בניה זה דוגמא קלסית לכך . למרות שבמקרה שלי אני עשיתי הכל לבד בעלי היה דמולת גברית ברקע והוא היה איש הרע ואני כאילו איש הטוב למרות שבעלי היה עושה בול מה שהיתי אומרת לו .
    במוסכים זה בדיוק אותו דבר - בעלי קופץ ל3 דק' ואז מחיר הטיפול יורד אוטומטי למרות שאני מבינה מצויין בדברים אלו.
    http://www.holdthatpic.com/
  • זה בעיה, כי לבנות בית זה משרה מלאה לשנה וחצי

• סיפור מוכר
    ההי חזקה
  • בנייה של בית זה הדבר הכי קשה ומתסכל.. ראיתי את זה אצל חמי וחמותי

וזה לא קשור לגברים נשים. כל מי שמתעסק בתחום הזה הוא טיפוס.. קבלנים.. פועלי בנייה... מי שמוכר לך את החומרים וכל דבר קטן נהייה מלא כסף ומילה זה לא מילה...

בקיצור קבלי חיבוק
  • קבלי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה