היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סתם, אני יודעת שנשבעתי שאני לא קונה כרטיסים.. אבל יותם בחופש ב22/12- יאיר יהיה איתו בבית וחשבתי לעצמי , זו הזדמנות לשלוח את שניהם לאיזה מופע.. נחסוך ת'כרטיס לניצן, נשלח אותם למשהו של ילדים קצת יותר גדולים...
אבל המחירים פשוט שערוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רציתי לשלוח אותם למופע של מיומנה- 109 ש"ח לכרטיס!!!!!!!!!!!!!! לילד בן4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25 תגובות
עמוד 1
זה המחירים דרך חבר????
עזבי..ראית מחירים להופעה של חוליו איגלסיאס ?
עלק מחאה חברתית
אין בחבר כרטיסים ל22/11 יש ליום אחרי זה ל23/11.. - ורק בצהריים - ואז אני צריכה גם לקנות לניצן .. וכל כרטיס - 60 שח!!!!!!!!!!!! שזה גם המון בעיני, מילא אם זה היה 2 כרטיסים.. אבל 3 זה כבר המון!
דרך חבר ד"א המחירים לא ממש בריצפה - פסטיבל 70 שח
מרינה בדיוק יש לי 1500 שקל פנוים שיושבים להם בצד ככה מחכים להם
הדס 60 שקל זה מחיר רגיל להצגת ילדים שרצה במהלך השנה ולפעמים אפשר גם להשיג ביותר זול
איזה מחירים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
איפי - אני תמיד צריכה לקנות 3 כרטיסים אז אני תמיד קונה רק במבצע - ולא יותר מ35 ש"ח לכרטיס.. תמיד אפשר למצוא איזה קומבינה....
אז 60 ש"ח לכרטיס זה המון בשבילי...
60 זה באמת הרבה גם לדעתי... אני בכלל לא מתכוונת ללכת אז... חסכתי כנראה 200 שקל בערך. מה אני אקנה בהם? עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
את יכולה לקנות כרטיסים מוזלים (45 ש"ח לכרטיס) לפסטיגלים תמורת נקודות בישראכרט (250 נדוקות לכרטיס) - תוכלי לקנות כמה כרטיסים
60-70 שח אחרי ההנחה זה ממש סביר אין מה לעשות מאמי...אם מספר ילדים צריכים כרטיסים..אז קונים לכולם זה כמו ללכת ללונה פארק..מחיר הפצצה של כרטיס אחד..ומה עושים אלו שיש להם 5 ילדים? וזוג הורים גם אף אחד לא אמר שיהיה קל
יפעת...לא אכפת לי כמה עולה הכרטיס..אני מוכנה לשלם כל מחיר להופעה שלו חולההההההה חולההה אליו
מרינוש תהני
זהו - שאני אומרת שלא תמיד חייבים לשלם כל מחיר.. נראה לי שנמתין עם ההצגות לאחרי חנוכה - בטוח המחירים ירדו פלאים ...
נמצא משהו אחר לעשות
לא הולכת עף פעם בגלל העקרונות שמרכזה בהם זה בריאות ומשני זה מחיר . לא מוכנה לשלם 200 ש"ח להצגת חלטורה של 3 הצגות ביום .ועוד ביד אלהיו ... מה בדיוק נתן לראות משערים מלמלה ? כן מוכנה לשלם למופע צמרת כמו חוליו אגלסיאס גם 2000 ש"ח . http://www.holdthatpic.com/
הי, יש מבצעים....אנחנו קנינו לגיבורי האור ב 45 ולמותק של פסטיבל ב 55 באולם (לא ביציע) עדין נראה לי סיוט ללכת ליד איליהו עם ילדים קטנים, אני מקווה שאבא שלהן יהנה איתן :-) .
פשוט צריכים לבדוק כל הזמן באינטרנט אילו מבצעים יש, שזה גם לוקח זמן.
אני בספק אם ניתן להשיג ביותר זול מזה כרטיסים שהם לא מסופסדים, הרי כל חלטורה במתנס עולה היום 30 ש"ח. אולי תנסי למצוא חברים שעובדים בחברות גדולות עם ועדי עובדים חזקים ולקנות דרכם.
קנינו דרך העבודה של בעלי למותק של פסטיבל ב- 40 שקל יש גם ב- 49 דרך ישראכרט + נקודות פעם ראשונה שהולכים... נראה איך יהיה (ובכלל לא בטוח שאני מצטרפת ליד אליהו בחודש תשיעי)
אנחנו רכשנו כרטיסים לגיבורי האור (כל כרטיס 59 ש"ח בהנחה ) את צודקת זה מאוד יקר ... גם 59 ש"ח זה יקר בייחוד שאת צריכה להכפיל את זה בכמה ילדים ... ובעלי כל הזמן בשוק שהורים גם צריכים לשלם (לכל האטרקציות לילדים באופן כללי) מחיר מלא ... ת'כלס הוא צודק
מה קרה לכן בנות? 60 שח לכרטיס עם הנחה זה ממש לא יקר.. תחשבו על זה..מה היום קונים ב60 שח? כניסה לג'מבורי הכי מעפן בקניון עולה 20 שח ועם זה עם סיבוב בקרוסלה אז 30 לדעתי מי שרוצה ללכת והשיגה כרטיסים ב60 שח - זה ממש מציאה !
נטלי - לא קראת עיתון הבוקר?
יש יוזמה של משרד החינוך הצגות חנוכה בחינם לכל הפריפרייה
אנחנו לא הולכים להצגות ילדים בחנוכה אלא אם כן יהיה משהו ממש במחיר מציאה בקופונים. זה יקר למדי, אין לי חשק ואין לי רצון להצטופף עם כל העולם על אשתו ובניו באולמות צפופים ומחניקים, בקיצור - לא תודה
טוב אז אני רציתי לקנות ביינתיים עוצרת נראה גם אם יהיה משהו אטרקטיווי דרך שטראוס (שנה שעברה היה לפסטיגל ואם גם השנה יש אז שיחפשו אותי בסיבוב היציאה את הפסטיגל דניאלה לא תראה אז לא נלך השנה חסר לדניאלה? ממש לא האמת שיש לי עוד 2 הזמנות להשקות ופרמירות איתה בדרך אז........ ואגב 60 ש"ח? מחיר סביר בהחלט ככה גיבורי האור עול 90 ש"ח אז הנחה של 30 זה מכובד
מה זהההההההההה? תחטפו אני דרך עובדת מדינה (מועדון טוב) קניתי כרטיס ב85 שח לפסטבילה