ביישנות- אופי או גיל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מלא זמן לא כתבתי פה
    אז הנסיכה שלי כבר בת שלוש. עד לפני כמה חודשים הייתה ממש לא ביישנית- להיפך, הייתי הולכת איתה להופעות והיא היתה דורשת לעלות לבמה והיתה עושה הצגות ושירים לכל העולם בחודשים האחרונים אני מרגישה שהיא נהייתה הרבה יותר ביישנית. בבית הכל אותו דבר- כל היום מופעים והצגות וגם בגן משתתפת ופעילה והכל כרגיל... אבל כשפונים אליה אנשים מבוגרים היא "מתביישת", לא עונה להם, למשל אם שואלים אותה איך קוראים לה... אם אנחנו הולכים לחברים לוקח לה המון זמן להיפתח ולדבר (עם המבוגרים- עם הילדים היא ישר בסדר). וגם שהולכים להופעות אז היא כבר ממש לא מבקשת לעלות לבמה אלא להיפך (וטוב שכך ) אז רק להבהיר- מצידי שתהיה ביישנית. זה בכלל לא מפריע לי. סתם היה לי אתמול דיון עם בעלי אם זה גיל כזה של ביישנות או שזה משהו שלה?
    איך אצלכם?
6 תגובות
עמוד 1
  • שלום. באמת המון זמן לא היית כאן

• מעניין
  • זה באמת אופייני לגיל שלה להיות ביישנית
  • גם דניאלה ככה פתאום אמרו לי שזה הגיל למשל שבוע שעבר הייתי איתה בהצגב של יובל המבולבל הוא הגיע לפני ולא היה עם הבגדים שלו של ההופעה אלא ברגילים התקרב לומר לה שלום לתת כיף היא ישר הסתתרה מאחורי ואתמול היינו אצל קצפת ותות הם באו לפני היו לבושים רגיל שוב שפנו אליה קברה את הפנים בין הידים עד שהלכו התביישה וזה טבעי

• לינוי מאוד ביישנית.
    אני חושבת שזה אופי כי גם אני וגם בעלי ביישנים
  • תודה
    האמת שגם אני ובעלי שנינו טיפוסים די שקטים. לא ביישנים בכלל, אבל ממש לא אוהבים להיות במרכז הבמה. בגלל זה כשהיא התחילה פתאום להתנדב בכל הופעה לעלות לבמה אני הייתי ככה וכשראיתי אותה רוקדת על הבמה בלי שום בושה זה די הדהים אותי- אמרתי- בטוח לא גנים שלי
    כנראה שבאמת עם הגיל באה ההבנה שלא כל המבוגרים נחמדים (לצערינו...)
    ותדעו שלמרות שאני לא הרבה כותבת אני לפחות פעם בכמה ימים מתעדכנת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה