עזרה בבקשההההה!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,

אני בשבוע 18+ וסובלת מבחילות והקאות במהלך כל היום..אני מתעוררת בלילה מרוב החשק להקיא...אני ניסיתי כדורים בתחילת ההריון נגד בחילות אבל זה לא עזר..ההקאות שלי חריפות מאוד ובתדירות מאוד גבוהה...אני לא אוכלת בכלל וירדתי המון במשקל...מיותר לציין שאת הויטמינים שאני אמורה לשתות אני הזנחתי כי אין סיכוי שאבלע אותם ובכלל (אפילו מים אני מקיאה)...
    בלי להיות נודניקית יותר מידי אני רוצה לדעת האם יש עוד מישהי שעוברת או עברה את הדבר הזהההההההההה....אני מאוד דואגת...השאלה היא האם אני לא מזיקה לעובר לתווך הארוך...האם מישהי מכירה דרך להקל על ההקאות...דיקור סיני וכאלה????
5 תגובות
עמוד 1
  • וואי מסכנה.... בשבוע כזה זה אמור להיפסק
    אני לא יודעת אם דיקור יכול לעזור לך... אבל תנסי
    יש לי מישהו מראשון לציון מעוניינת?
  • אני במצב שאסע גם לאילת רק להרגיש טוב יותר....אני אשמח לטלפון שלו...תודה ונשיקה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!
  • אני עברתי את זה בשני ההריונות שלי...
    בראשון, הייתי מגיעה למיון כל איזה שבועיים בגלל התייבשות...
    בשני אני מנסה לשמור כמה שיותר- יש טכניקות של לשתות לגימות קטנות ומים קפואים. כל 10 דקות 2 לגימות. ככה המים מספיקים להספג קצת ואת לא מתייבשת.

חוץ מזה, תלוי כמה היה המשקל שלך בתחילת ההריון. לי היה עודף משקל, אז זה שרזיתי מאוד לא הזיק לעובר, כי היה לגוף שלי על מה להתקיים. במידה ואת רזה, הגוף שלך מתחיל לאכול את עצמו (ריקמת שריר) ואז יש בעיה. כדאי לבדוק אפשרות של אינפוזיות פראמין- זה אמור להחזיק אותך איזה שבוע בלי יותר מדי להקיא.

ועוד דבר: תכלי רק, אבל רק מה שבא לך! אפילו שזה נחשב ללא בריא. אם הגוף שלך דורש את זה, סימן שזה ייקלט, או לפחות חלק.

מבינה אותך מאוד מאוד! קבלי

• מצטערת שרק עכשיו אני חוזרת אלייך.. לא הייתה לי גישה אתמול למחשב

קוראים לו אייל מליחי והוא באמת מעולה- 052-2221269 תגידי לו שטליה צרפתי שלחה אותך
    בהצלחה
  • תודה לאל לי לא היה בחילות אז אני לא כ"כ יודעת מה להמליץ לך
    ממה שאני יודעת זה כבר היה צריך לעבור לך אולי תתיעצי עם הרופא נשים שלך?
    בכל אופן תרגישי טוב מותק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה