צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני שלושה חודשים אחרי לידה ויש לי מספר שאלות אם תוכלו לענות לי אני ממש אודה לכן...
    1- אני מניקה ולוקחת גלולות נגמרה לי החפיסה מה עושים? כמו תיד הפסקה עד קבלת המחזור או שישר מתחילים אחרת?
    2- עד עכשיו אני ישנה עם חזיה בלילה מתי אתן הפסקתן? אני פשוט מפחדת שיזל לי החלב

תודה רבה לכל מי שיכולה לעזור
4 תגובות
עמוד 1
  • את הגלולות לא מפסיקים אלא ממשיכים את החבילות אחת אחרי השניה ללא הפסקה אני מדברת על סרזט כמובן
    לגבי החזיה אני עוד ישנה עם החזיה בלילה כי תמיד יש טיפטופים ואני כבר חודשיים אחרי הלידה....
    אם לא מפריע לך טיפטופים אז שני בלי חזיה
    בהצלחה

• לא יודעת בקשר לראשונה
    אבל אני לא ישנה עם חזיות (אני כמעט 3 חודשם אחרי לידה) ולא נוזל
    רק שאני לא מניקה הרבה זמן

• אם זה סרזט- לא מפסיקים
    לוקחים חפיסה אחר חפיסה
    רצוי לקנות כמה ביחד כדי לא להתקע בלי...

ואני ישנה עם חזיה אבל בד"כ חזיות גדולות כאלו ללא ברזלים ויותר כמו גופית נוער
    רק כדי שזה יחזיק את הפדים של ההנקה.

• בחודשיים- שלושה ראשונים -יודעים מה זה שינה????

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם !!!!

הכל ב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה