קיטורים,שאלות וכל מיני... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, שבוע נפלא ולכולן

אז ככה, כבר כמה ימים אני מרגישה נורא, כל פעם משהו אחר, לחץ דם, כאב ראש, כאבי גב רגליים וכל מיני.... אבל אני לא מתרגשת מזה, בכל זאת אני כבר ממש לקראת תשיעי....
    הזמן ממש עף לי טס לי... אני ממש בספירה לאחור... חיה כבר בשלושה שבועות קדימה...אתמול למשל כשהתעוררתי בבוקר אמרתי לעצמי- עוד שלושה שבועות מהיום, אני אתעורר בשבת בבי"ח ואחכה שבעלי יבוא עם הילדים.... ושבת אחרי זה אקום כדי בע"ה להניק ובינתיים בעלי יתעסק עם הילדים.... ככה כל היום אני במחשבות וחישובים

4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי בקשר לשם לא צריך לדעת מראש
    אנחנו רק יום לפני הברית החלטנו

• - כשהנקתי האמת , עצמתי עניים אבל לא נרדמתי כי ניסיתי לחשוב כל מני דברים בראש ואמרתי לעצמי שאסור להרדם. אבל לא נראה לי שזה עובד על כולם. אולי תנסי להדליק מנורת לילה..אולי בנות אחרות יעצו לך משהו יותר טוב

- לגבי שחרור מבית חולים, לא חובה לתת שם, אם את רוצה תוכלי אחר כך במשרד הפנים. אם לא השתנה כלום מאז שילדתי אז היה ככה . את כבר תוכלי לשאול כשתשתחררי.

• לא חייב בביה"ח... אפשר לפני שהולכים למשרד הפנים.
    אני כבר בחדר לידה קראתי לה בשם חחחח

ולגבי השאלה ה2
    אין ברירה- העייפות ממש גוברת בימים , שבועות הראשונים
    צריך ממש לקום, לשטוף פנים, לשבת יפה
    אפילו להדליק אור קטן
    או להעיר את הבעל שיבדוק אותך כל כמה שניות.
    זה מה שאני עשיתי....

• מסכימה עם שירה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה