צריכה עצות,רעיונות, וטיפים (התארגנות לקראת לידה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,

בעוד כשלושה שבועות אני אעבור בע"ה ניתוח קיסרי... למזלי זה ייצא יום חמישי כך שאין יותר מדיי ימים של התרוצצות, גן בי"ס וחוגים.... אבל אני צריכה רעיונות ועצות איך להתארגן הכי טוב לימים שלא אהיה בבית, להקל על בעלי כמה שיותר, וגם הימים הראשונים אחרי החזרה הביתה...יש לי שני בנים בגילאי 6 ו 4

בינתיים חשבתי על: לדאוג שהמזווה והמקרר יהיו מלאים בכל מה שהילדים והבעל אוהבים (שלא ניתקע עם ריצות מיותרות לסופר)
    להשאיר שניצלים ביתיים שצריך רק לטגן (הילדים לא אוהבים שניצלים של בעלי)
    להשאיר ארון בגדים מסודר (חולצות בי"ס, חליפות לגן וכו')
    סל כביסה ריק (עד כמה שניתן)
    וסל גיהוץ ריק

12 תגובות
עמוד 1
  • טיפ שלמדתי מבת-דודתי, שנאלצה להשאיר את בעלה לשבוע עם הילדים
  • מיכל נתנה לך אחלה רעיון!!!
    שיהיה בשעה טובה!!

• זה בדיוק מה שעשיתי בלידה הקודמת - לסדר את הארון לפי סטים לגן, חליפות סתם ופיג'מות. זה גאוני.

ממליצה להוסיף למקרר גם דברים שאת אוהבת. מניסיון זה נורא כיף להגיע הביתה ויש דברים מפנקים שאת לא קונה לעצמך כל יום. נותן איפשהו כוח ללכת להכניס מכונת כביסה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • לארגן דברים לשעות הפנאי של הילדים- מה שהם עושים אחרי הגן חוץ ממשחקים (דפים וצבעים, משחקים מיוחדים)

לנקות טוב את הבית. (לא לבד כמובן!!) את היסודי הייתי עושה לפני הקיסרי. כי לשטוף בכללי כל אחד שבא לעזור לך יוכל, אבל לא הרבה יותר מזה.

מה שגם הייתי עושה זה לכבס מצעים, לייבש (במייבש, על החבל זה לא יספיק) ולפרוס ביום שלפני. ככה גם אין נטל של מצעים מיד כשאת חוזרת אלא יוכל לחכות כמה ימים. תלוי בתדירות שאתם מחליפים.
    וגם המצעים לא מחכים בסל הכביסה

והרעיון של הבגדים מעולה! אני אאמץ אותו
  • הטיפ הכי מעולה שאני יכולה לתת לך הוא-
    לשחרר!!!!
    אז הם לא ילבשו בגדים תואמים לגן לא נורא...
    אז יזמינו פיצה או יאכלו קורנפלקס יומיים- גם לא נורא...
    הבעלים מתגלים כיצירתיים כשאנחנו לא שם לנהל אותם...
    יהיה בסדר,
    תתרכזי בקיסרי ובהחלמה והבית יתנהל בלעדייך. לא תהיה להם ברירה...

[
    [
  • במסגרת המאמצים בחשיבה (גם בשבילי.. אני בסיכון ללידה מוקדמת. שבוע 34+ כרגע, ומנסה לארגן הכל מראש..)
    רשמתי לעצמי לבדוק את ארון התרופות- אם יש נורופן לילד אם חלילה יזדקק באיזה לילה.. או טיפות אזניים. אני גם ככה צריכה להצטייד לכל מקרה, אז אעשה זאת עכשיו
  • אני ישר חשבתי על טבלה-מארגנת עם ימות-השבוע,שתהא על המקרר

• שירשור בדיוק בשבילי

זה קרווווווווווווווווווווווווווווווב!!!!אמא!!!!
  • אויש איזה טיפים גאוניים!!!

אהבתי
  • ת'אמת שזוהר צודקת ...
    הם יסתדרו ...
  • אני עם זהר

• לגבי הימים שלא תהיי, אני יכולה לספר לך מה עשיתי כשנסעתי ל- 4 ימים:
    הכנתי דף הוראות הפעלה לילדה ולבית ובו כתבתי את סדר היום בבוקר (כי הוא בדר"כ לא מוציא לגן), סדר היום בהשכבה, מה לעשות במקרה של מחלה (כולל כרטיס קופ"ח), איפה כל דבר נמצא - בגדים, פיג'מה, איך להפעיל מכונת כביסה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה