אני מודאגת, לכל מי שמבינה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי עשה לפני כמה ימים בדיקות דם, והיום הוא קיבל תשובות מבדיקות.
    ויש לו סוכר 300, ברופאה נתנה לו הפניה לרופאת סכרת, על הפניה היא רשמה (אבחנות כרוניות) מה זה אומר?
    וגם אמרו לו שיש לו דם סמיך, מה זה אומר? ואיך מטפלים בזה?
    היא אמרה לו שהוא צריך לעשות עוד פעם בדיקת דם.
    בנות אני ממש מודאגת, ובעלי רק חושב על זה.

8 תגובות
עמוד 1
  • סוכר 300?? את בטוחה?? כי זאת רמה ממש גבוהה של סוכר.
    הנורמה היא עד סביבות 120.

אבחנות כרוניות זה כל מיני דברים שיש אותם לאורך כל החיים, משהו שלא מבריאים ממנו.
    למשל לחץ דם גבוהה זו אבחנה כרונית, כי יש תרופות שמאזנות אותו אבל אין תרופה שתגרום לו לחזור לנורמה כמו אנטיביוטיקה שלוקחים שבוע וזהו.

לגבי דם סמיך אני לא בטוחה אז אני לא אענה.

שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה
  • jenjen תודה מאמי על התגובה
    כן יש לו סוכר 300 זה מה הרופאה אמרה לו היום

• דם סמיך זה...דם סמיך.
    תחשבי מה יותר נחמד להעביר בצינור מחית או מים?
    נראה לי שאצלו הדם סמיך בגלל הכמויות הענק האלה של הסוכר.
    יכול ליהיות שכשיאזנו לו את הסוכר הדם לאט לאט יחזור למצב תקין.
    בגדול, לדם סמיך לוקחים מדללי דם (אספירין למשל זה מדלל דם).
  • מאמי בתור אחת שלאמא שלה יש סכרת הרבה זמן 300 זה ערך גבוה אמנם אבל טוב מאוד שעלו על זה!
    יש היום כ"כ הרבה דרכים להוריד ולאזן.. עכשיו רגע.. זו הייתה בדיקת דם אחרי צום? צום של כמה זמן?

• 300??? זה המון.
    הנורמה היום זה עד 100.
    קודם כל, טוב שעלט על זה ויטפלו בזה בהקדם.
    ואולי באמת כדאי לעשות בדיקה חוזרת. הוא היה בצום 12 שעות לפני הבדיקה? זה ממש משפיע. שיעשה את הבדיקה אחרי יותר מ 12 שעות צום!
    בהצלחה!
  • בעלי בכלל לא רצה לעשות בדיקת דם אני פשוט הכרחתי אותו, מאז הצבא הוא לא עשה שום בדיקות דם, והוא בן 37.
    אני ממש לא זוכרת אם הוא היה בצום 12 שעות, אם אני לא טועה היא היה בצום משהו כמו 9, 10 שעות, הוא שתה קפה ואז נכנס לצום עד למחרת של הבדיקה.. אמרו לו גם שהוא יכול לשתות רק מים לפני הבדיקה אבל הוא לא שתה בכלל רק שהוא לפני הבדיקה עישן סיגריה.
    האם לפני הבדיקה דם היה מותר לו לעשן סיגריה?
  • סגריה לא הייתה משפיעה לו על הסוכר.
    אבל כן על סמיכות דם.
  • תודה מיצי מיאו
    זה מה שחשבתי רק שלא הייתי בטוחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה