מצג עכוז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שגם בשבוע 39 הוא עוד יכול להתהפך... אבל באיזה שלב הם כבר בד"כ מתברגים יחסית באופן סופי? הבייבי התהפך ועכשיו הוא עם הראש למעלה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
9 תגובות
עמוד 1
  • מחשבות חיוביות
    תברי תבקשי תסבירי לו יפה ...

• אמאל'ה אני בהלם
  • שאלתי את הרופא אם לעמוד על הראש זה עוזר... זה ממש הגיוני תחשבי על זה. הוא די צחק עלי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בשבוע 35 לערך זה הלימיט מבחינת ה"התברגות " שלו.. לא לדאוג
  • היי מותק .... אני כ"כ מבינה את הלחץ שלך - אני הייתי בדיוק באותו מצב ( הבנות כאן יגידו כמה שיגעתי אותן
  • אני עשיתי כל מיני שיטות בשביל לגרום לאור להתהפך - כולל הפרשת חלה וטבילה במקווה

בסוף 35 היא התהפכה - וזה היה כואב אי אפשר לפספס את זה

איזה חמודיייי טוסיקייייייי תקראי לו
  • בנתיים אני לא בלחץ... כל ההריון הזה די הזוי ככה שבנתיים הכל נראה לי הזוי ואני בכלל מרגישה ששבוע 15 עכשיו מבחינת הקליטה שלי של ההריון
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אצלי רק בשבוע 36 ינאי התהפך..כבר שקלתי היפוך בסוף לבד.....עד אז שכב לרוחב!!!!!!!!!!!!
    כשנולד היו לזה השלכות יפות..טורטיקוליס (קיצור שרירי צוואר) בגלל התנוחה
    מקווה שיתהפך חזרה,זה עוד מוקדם באמת להתברג סופית
  • הילדה של גיסתי התהפכה רק בשבוע 37
    להב שלי לעומת זאת לא התהפכה בכלל - אבל היא גם היתה במיעוט מי שפיר אז מראש זה הקטין את הסיכוי. ואפרופו אצלי היא היתה מצג רגליים - כלומר איפה שהראש אמור להתברג הרגליים היו - והן בעטו בכל הכח. שאלוהים יעזור לי אני נזכרת בזה עכשיו אני מתקפלת חחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה