שלום בנות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא היתי כאן לא יודעת אם משהי זוכרת אותי אבל חזרתי אליכן, ורציתי לספר לכן שאני שוב בהריון ברוך ה' הריון שני הודיה בת 9 חודשים ואני בחודש 5 מאושרת, ברוך ה' הפעם זהבאופן טיבעי בלי טיפולי הזרעות, ורציתי להתיעץ אולי מישהי עברה משהו דומה אני כבר שבועיים מקוררת ויש לי סינוסיטיס שמקרין לי לשיניים בשבת ממש היה לי כאבים חזקים היתי אצל רופא אף אוזן גרון הוא נתן לי לקחת אוגמנטין 875 מיליגרם התיעצתי עם הרופא נשים שלי הוא אמר שזה בסדר אני בשבוע 22 להריון, עכשיו לקחתי את הכדור הראשון, אבל אני עדיין חוששת כי זה בכל זאת אנטיביוטיקה הרופא אמר לי שאם אני לא יקח זה רק יתגבר, מישהי עברה מה שהוא דומה? מה אתן אומרותת?
1 תגובות
עמוד 1
  • יש אנטיביוטיקה שמותר בהריון.
    אני הייתי לוקחת, אבל למשהו אחר לגמריי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה