אני ממש פוחדת - מטרנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יושבת ומסתכלת על הנסיכה שלי ולא מסוגלת לעצום עין מקוונת שעון לכל חצי שעה למיקרה שארדםמתוקה קטנה שלי יצאתי לאירובי והמשאבה שלי התקלקלה אז הייתה לה מנה של 50 והיא אוכלת 100 בערך כשזה שאוב
    אמרתי לבעלי אם היא תתעורר תיתן לה את ה50 ותתקשר אליי אני אחזור זה במרחק של 4 דקות הליכה 2 דקות בריצה כשהיא התעוררה הוא לא רצה להפריע לי כי ידע כמה רציתי להתחיל כבר אז הכין לה מטרנה היא נרדמה ובערך מעשר היא התחילה להשתעל ולהקיא ואני מתה מפחד שהיא לא תיחנק
    או תתייבש מההקאות

8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שנייה לא הבנתי, היא מקיאה לדעתך בגלל שהיא אכלה את ה 50 במקום את ה 100 שבד"כ?
    וכמה פעמים היא הקיאה בערך??

• אהה סליחה סליחה קראתי שוב והבנתי
    זו פעם ראשונה שהיא מקבלת מטרנה?
    באיזה קופ"ח את?
    לדעתי תתקשרי למוקד של קופה"ח ותשאלי לגבי זה..
    אם במכבי 1700505353 ללחוץ 4 לאחות ואם בכללית *2700 וללחוץ 5 לאחות..
    למרות שאני רואה שרשמת את זה כבר מקודם ואני מאמינה ומקווה שהמצב השתפר

• ווואי אמא איזה פחד אולי היא אלרגית לאחד מהמרכיבים שיש במטרנה..
    אני לא הייתי לוקחת צ'אנס - תקחי אותה לבדיקות
    שתרגיש טוב ותעדכני

• איזה קטע מוזר, גם אני נתתי פעם ראשונה מטרנה ביום שישי,
    הוא אכל את כל הכמות שרצה בצהריים ובלילה הקיא כמות גדולה..
    מה הקטע??
    אולי הם לא רגילים לטעם של המטרנה לעומת החלב אם וקשה להם לעכל אותה..
    תעדכני אותי מה עם ליראל.
    יהב מאז לא לקח שוב מטרנה אבל אני מקוה שזה לא יחזור על עצמו [/
  • אולי הם רגישים לחלב?{תנסי מטרנה צימחית?]
  • מאמי אולי יכול להיות שהמטרנה לא באה לה בטוב וקשה לה להקל אותה? אותו הדבר אצל אחיינית שלי היא נולדה לפני יומיים ולא מעקלת את הסימילאק אז הסיקו שהיא אלרגית לחלב ונותנים לה את הצמחי

• תודה בנות אז ככה הלילה עבר בשלום ליראל הקיאה בערך עד 4 לפנות בוקר ואני לא עצמתי עיין כל פעם שבישתעלה מיד הרמתי ועזרתי לה להוציא זה היה ממש מלחיץ אני מתה מפחד מהדברים האלה אז ברוך ה' היא אכלה הים (מימני) זרקתי את המטרנה ומחר אני אלך לבדוק אותה מיש מיש אני חוזרת לישון קצת ואתקשר אלייך נשיקות ליהב ונויה

• להרגיעך - נטלי היתה מקיאה בהתחלה את הסימילאק ואחרי שניים שלושה הקאות היא הפסיקה להקיא. לוקח לקיבה שלהם זמן לעכל אוכל כבד יותר כנראה. היום היא אוכלת רק סימילק והיא בסדר גמור ולא מקיאה ולא אלרגית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה