היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה רבה בנות, ליאלי, עושים את הבדיקה בין שבוע 11-13 אני עשיתי קצת מאוחר כי רציתי לדעת את מין העובר... אני היום בשבוע 12 +4 והבדיקה בוצעה אתמול...
מזל טוב ממי... אכן בדיקה מרגשת
בהצלחה בהמשך
חני
יש לי צמרמורת בכל הגוף איזה מרגשששש...המשך הריון קל ומשעמם:)
וואי קורין הצלחת לרגש אותי איך אני מתה להגיע לבדיקה אי עושה בשבו 12+1 גם בתקווה שיראו את מין העובר אני שמחה לשמוע שהכל טוב שיהיה המשך קל ובריא
הלן מאמי הרופא שלי אמר שבגדול רואים את המין כבר מאמצע שבוע 11. אם לא רואים בולבול סביר להניח שזו בת... כי בבדיקה עצמה רואים הכלללללללל
קורין זה וגינלי או שעושים על הבטן?
מזל טוב מאמי
ואגינאלי... כשתהיי בבדיקה תביני שרק בואגינאלי רואים הכל...(כי זה עוד שבוע מתקדם..) ממש הכל!!!!
אוף שיגיע כבר יום ראשון חחחחחחח
זה שווה את הציפייה... תגידי הלן, קבעת את התור בסוף דרך קופ״ח או פרטי??
לבדיקת שקיפות יש לי תור דרך קופת חולים לסקירה יש לי גם דרך קופה וקבעתי פרטי, אני מתלבטת אם ללכת פרטי עוד לא החלטתי סופית אני מניחה שאחליט אחרי הסקירה הראשונה בקופת חולים, יש לי הפרש של שבוע וחצי בין הקופה לבין הפרטי אז נראה
זה מיותר ללכת פרטי את רואה הכל אותו דבר...לדעתי... כשתהיי בסקירה תוכלי באמת לדעת מה את מעדיפה... בכל אופן שיהיה המון בהצלחה ותעדכני..
תודה מאמי, לכן גם יש לי תור אחרי ולא לפני כך אוכל להחליט