היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שירין נולד , התמונות שלו מסודרות לפי חודשים - ירין בן חודש ,בן שנהוכו . מאז שאוריאן נולדה , זה נכון שיש לה תמונות משלהאבל יש לה גם המוווווון תמונות יחד עם ירין , כיאין מה לעשות זה כבר משפחה. אז אי אפשר לתייג אותם לתוך תיקיית "ירין" או לתיקיית "אוריאן" איך אתן מסדרות?? ותגידו , אתן עדיין מפתחות ? ליריןיש 2 אלבומי ענק וזה בכלל רק עד גיל שנתיים
18 תגובות
עמוד 1
את יכולה לשים את התמונות המשותפות אצל שניהם, הרי גם ככה כל תמונה מצלמים 100 פעם
את מתכוונת להעתיק את אותה תמונה לשתי התיקיות? זה המון מקום במחשב!
אז תעבירי לאלבומים כבר
אצלנו התמונות מסודרות לפי שנים וחודשים (כאילו דצמבר 2010), לא לפי שם הילד.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
נראה לי שזה מה שאני אעשה מעכשיו
תודה
אלבומים דיגיטליים תופסים פחות מקום..
אצלי לכל אחד יש אלבום"פרטי"+משפחתי
בהתחלה היתי מחלקת אבל זה באמת מסובך כי יש המון תמונות שהם יחד עכשיו זה הולך לפי נובמבר 2011 וכו' You're my heart, you're my soul
אצלי זה מראש לא לפי גיל אלא לפי אירוע ותאריך.....
אצלי כמו יעל
אצלי זה בדיוק כמו אצלך. מסודר לפי חודשים, שנים במחשב... יש לי המווווון תמונות לפתח!!! וגם אני תהיתי מה אעשה כיהיה עוד אחד...
עמית- איפה את מכינה אלבומים דיגיטליים?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אצלי זה מסודר לפי שנים וחודשיים
אצלי עד גיל שנה התמונות מסודרות לפי חודשים (תיקיות בשם "חודש", "3 חודשים" וכו') ומגיל שנה זה לפי אירועים ותאריכים ("אילת 2009", "יום הולדת 3 בגן", "סוכות 2011" וכו'). אין אלבומים בכלל, הכל במחשב וכמובן מגובה בכונן חיצוני
מילנו'ש- אני מכינה ב cbook.. המחירים שלהם ממש טובים והתכנה די קלה לתפעול.. איזה פרסומת!!
אצלי גם - עד גיל שנה לפי חודשים ואח"כ לפי אירועים. ואז כשאני מכינה אלבום - דיגיטלי, גם בCBOOK אז קל לי למשוך את התמונות...
ילד יפה של אמא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
במחשב ואלבומים דיגיטלים. במחשב זה לפי תאריך, יש גיבוי על כונן חיצוני ויש גיבוי באתר אינטרנט שלנו...אם היה אפשר גם בעלי היה מגבה את זה מהתחת שלו
תעשי פשוט תיקייה נוספת = "יחד" אני לא מפתחת תמונות אלא עושה אלבומים דיגיטלים פעם בשנה בד"כ. (אלא אם כן היה איזה אירוע מיוחד שדרש אלבום משלו)