-
אחה"צ או בשבתות אבא שלהן והן היו משולחות מהבית ומאפשרות לי לנקות כמו שצריך.
-
וואלה..זה רעיון .. למרות שהייתי מעדיפה כשבעלי בבית , אז לצאת יחד איתם ולא להשאר לנקות
-
אני דווקא תמיד שמחתי (ושמחה
-
לקחת עוזרת וכשהיא באה לצאת עם אוריאן לסיבוב בעגלה (או לשופינג אם יש מזג אוויר כמו עכשיו).
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
וואי יעלי , אצלי זו שריטה...אני לא מסוגלת להשאיר זרה לבד בבית
-
פשוט את כל הדברים שאת עושה כשהיא ישנה תעשי כשה יא ערה.
תני לה לשחק ליידך. לשלוח קו"ח את יוכלה איתה לאכול את יכולה איתה כביסות כנ"ל אבק כנ"ל ואז כשהיא ישנה רק שטיפה טובה וזהו.
הרי זה לא כל יום. להעביר סמרטוט במטבח ושירותים מקלחת זה אני עושה גם כשהן ערות ואיתי בבית בכל גיל.
בקיצור זה נראה פרוייקט אבל זה אפשרי בהחלט..
-
יש 2 אופציות
1. לנקות כל יום בערב אחרי שהם נרדמים משהו קטן.. ככה כל הזמן יחסית נקי
וערב אחד (נגיד חמישי) לעשות מבצע עם הבעל ולשטוף את כל הבית - ככה אני ניקיתי את הבית כל השנה האחרונה...
2. להתגבר על השריטות, לשכנע את הבעל ולהביא מנקה, פעם בשבועיים כלומר פעמיים בחודש, זה יוצא 400 ש"ח בחודש, אבל שווה את השקט הנפשי
-
אז גם אני לא מספיקה כלום
אצלי ישנים גג שעתיים
אני בבית עם הקטן וב12:30 אוספים את הגדול מהגן
אז מה שאני עושה זה מנקה בשישי בבוקר. הגדול בגן ובעלי יוצא עם הקטן
You're my heart, you're my soul 
-
תודה על הטיפים .. אין ספק שאני חייבת לאמץ אותם ..
ברור שאני עושה מידי פעם , הרי חייבים לנקות מקלחת / שרותים / רצפה בסלון כי הילדה זוחלת - ברור!
פשוט חסר לי הנקיון בבת אחת של הכלללללללל שהכל מסריח מנקיון
-
נקיון יסודי ממש אני עושה בלילה כשכולם ישנים. ככה אני אוהבת
-
חחחחח "מסריח מניקיון" אהבתי
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
אני זוכרת שהיתה לי את אותה הבעיה כששקד היה בסביבות הגיל של אוריאן.
הייתי מנקה את הבית בחלקים, כמו שהציעו כאן, כל יום משהו אחר.
אם היתה נופלת הזדמנות, הייתי שולחת את שקד עם בעלי או אמא שלי לטיול קטן, ומרביצה נקיון בינתיים...
עוד אפשרות- הייתי מכניסה אותו ללול בסלון, או למיטת תינוקות בחדר עם משחקים (תלוי איפה אני מנקה), כך שיראה אותי, ומנקה...
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
-
אז תקשיבו הזמנתי עוזרת .
אבל היא הבהירה שהיא מעשנת ואם זה לא מקובל אז ..
אמרתי טוב נו , תעשני בחלון.
אחר כך אמרה שהיא לא באה מוקדם בבו'קר אלא ב11,
אמרתי לה - תקשיבי, אוריאן ישנה ב11 עד אז אי אפשר להרעיש עם שואב אבק ובטח לא להכנס לחדר שלה. אז "התפשרה " ותבוא ב10 למרות שברור לי שהיא לא תספיק גם את החדר של אוריאן וגם שטיחים בשעה.
ועוד אמרה לי " טוב אני אגיע ב10 " ומיד ניתקה . לא שלום .לא בי. לא נעליים.
-
שונאת עוזרות שעושות טובה

נותנות הרגשה שהן אלוהים.
זה מעצבן.גםאני לא אוהבת עוזרות.
לפעמים פשוט אין ברירה.
-
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
תעשי ככה שכל יום תעשי משהו אחר יסודי
-
אני מנקה כשהן ישנות, ז"א אני מארגנת את הבית בתשלומים אם אופיר משחקת ושחר שקטה אז אני עושה אבק עד כמה שאני מספיקה וממשיכה אח"כ שיש שוב שקט אבל את השטיפה עצמה עושה כשהן ישנות ולפעמים זה בצהריים
-
-
-
ואגב...צפי להברזה
-
מה התנאים האלה שעוזרת הבית מציבה לך?
סליחה!!! היא באה לעבוד לא לשחק!
קודם שתראה שהיא עושה עבודתה נאמנה לפני שהיא באה בדרישות!
ובכל מקרה, תבטלי אותה, גם מחברת ניקיון זה 50 ש"ח ושם יש עם מי לדבר.
-
-
ענברי זה מה שאין אומרת אין על החברות נקיון משתלם יש עם מי לדבר שעות נוחות
בואו לקרוא על הסדרה החדשה של לנור ותעזרו לי אולי....:) לזכות בתחרות
http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5537http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5522
-
גם אני הייתי מבטלת
יופי עושה לך תנאים ....

-
אני עד לפני שבועיים הייתי כמוך- לא מספיקה כלום כי הילדה הייתה איתי בבית, ועד שהיא קצת מנמנמת אז אני סחוטה אז אני שוכבת ליידה נחה. היא נחה גג שעה ביום