צריכה עזרה-‏ ענייני עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,‏ אני ובעלי היינו אתמול בד"ר בייבי לאור המבצעים היפים שיש להם עכשיו והתעניינו בעגלות.‏ די נדלקנו על עגלת מדריד החדשה ‏‏( עם האיורים‏) שנראית לנו מאוד פרקטית ומתאימה לצרכים שלנו...
    ‏ אשמח לשמוע חוות דעת מבנות שמכירות את העגלה,‏ שיש להן אותה לפני שאנחנו מחליטים סופית...‏ תודה רבה ויום נעים לכולן!‏
3 תגובות
עמוד 1
  • אני שמעתי אליה שאנשים שמרוצים.
    לי אישית אין אותה.
    אני קניתי את ה - בגסי.
    בד"ר עודפים במערב ראשון לציון !

עגלה סביב 2500 ש"ח ועלתה ל 800 עם אמבטיה + טיולון+תיק תואם.
    http://www.2bmommy.com/stroller/%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%90%D7%92%D7%A1%D7%99-%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%A1-bugssi-trans/

• תודה רבה על התגובה..‏ האמת שאנחנו ממעדיפים עגלה חצי משולבת מגיל לידה אבל בלי אמבטיה ובגלל זה המדריד יותר נראית לנו..‏ מעבר למחיר האטרקטיבי,‏ כמובן...‏ ‏
    אשמח לתגובות נוספותות
  • לי היתה מדריד מאד ישנה שקיבלנו בירושה (היא עברה 5 ילדים)
    סה"כ עגלה טובה והעברת הידית מאד נוחה.
    שימי לב כי הגלגים שלה קטנים והעבירות לא הכי הכי - כלומר אם את גרה בעיר זה סבבה אבל אם את גרה במושב או אפילו בעיר ההרית (חיפה, ירושלים וחברותיהן) אני מציעה לשקול עגלה עם גלגלים גדולים - הרבה יותר נוח.
    האם יש מדרגות שאת צריכה לעלות עם העגלה? כי התופסן שמקבע את הגלגלים האחוריות משתחרר כשעולים במדרגות וזה ממש מעצבן.
    חוץ מזה היא ממש אחלה
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה