פייר, אתן לא הייתן מתעצבנות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן, תנו עצה...

יש לי בוסית אישה... הבוקר הודעתי לה שבשבוע הבא קבעתי שקיפות עורפית...

אחרי שבקושי הצלחתי להשחיל תור לרופא וגם זה חודש וחצי מראש כי עד ינואר הוא מ פ ו צ ץ!!

התגובה שקיבלתי הייתה- יש לו גם תורים אחר הצהריים למה קבעת בבוקר? תבינו שאני עוד מגיעה לעבודה רק בעשר בבוקר, לא תגידו באה ב-13.00 לרבע יום...

עכשיו אני לא יכולה לספר לה על הסקירה בדצמבר שקבעתי גם מראש ואני אאלץ לקחת חופש באותו יום כדי לא להסביר לה שוב...

יש לה ילדים ולכן זה מעצבן שבתור אישה היא לא מבינה את זה...

אתן לא הייתן מתעצבנות???

איך אני מעבירה את הסקירה הראשונה עכשיו בלי לקחת יום חופש.

אוף....
10 תגובות
עמוד 1
  • ידוע שבוסיות נשים הן הכי רעות בקטע של ההריון.
    קחי נשימה, ואל תתעצבני...
    תנסי להעביר את הסקירה בדצמבר ואם לא מצליח אז שהבוסית תיקח רגיעון.
    הבייבי הכי חשוב עכשיו
    [

• אבל כל זה מגיע לך לפי החוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    תסבירי לה שאת זכאית לכל הבדיקות האלה ואת מוגנת בחוק, חוץ מזה מגיע לך החזר כספי של 40 שעות על הבדיקות. ואין לך מה לפחד. את צריכה להסביר לה פעם אחד ולתמיד אחרת תסבלי כל הזמן.
    בהצלחה!!!!!

• תגידי לה שיש לך זכות להעדר מהעבודה 40 שעות בכדי ללכת לבדיקות שקשורות להריון - תביאי אישור שהיית בבדיקות
    אל תתיחסי אלייה תקבעי רק על חשבון העבודה ואם תקחי יום חופש על חשבונך את תהיה פראיירית
    חוצפנית!!!!

• למה קבעת בבוקר? כי בצהריים אין תורים היית עונה. מה זה השאלה המפגרת הזאת.
    וכן, כמו שהבנות רשמו את יכולה בזמן העבודה ללכת לבדיקות תביאי לה אישורים.
  • עצוב לי על המנהלות האילו,כי בתוך תוכן הן מקנאות,בנשים אחרות,שאין להן דילמות,כי הן מראש השלימו עם זה,שכל-עוד הילדים קטנים,אז הן מורידות-הילוך בקריירה,מתוך בחירה,כדי להיות זמינות לילדיהן.

ידוע שישנן אימהות קרייריסטיות,ששלחו את הילדים שלהן מיד למסגרות,הן מרוחקות ריגשית מילדיהן ולכן,כמו המחיר שהן שילמו ומשלמות...הן רוצות שגם העובדות-הכפופות אליהן ישלמו כמותן.

אך הן שוכחות עובדה אחת,לא-כל אחת רוצה להיות מנהלת,ישנן אימהות,שרוצות להיות ליד ילדיהן ולכן הן מתפשרות על להיות עובדת-רגילה ולא-מנהלת.

• המצחיק הוא שאכן הסברתי שהרופא הזה עמוס ושאין תורים...
    אפשר לחשוב שבלעדי המקום ממש קורס...
    מצחיק רק שכשהיא צריכה לצאת מוקדם או להגיע מאוחר כי הילד במרפאה העולם יכול להתפוצץ...
    אני באמת לא יודעת מה אעשה אחרי הלידה כשהמשרה שלי היא 8-17...
  • לא לא לא לא לא
    את לא לוקחת שום חופש
    את עובדת משרה מלאה יש לך 40 שעות לבדיקות האלה- זה בחוק!
    אין מה להתבייש או להתנצל....

תעשי את זה מתי שנוח לך ותנצלי את מה שמגיע לך!
    זה לא שאת הולכת ליום שלם!

• זה ידוע שעם בוסית זה קשה
    [זה כמו שליפול על שוטר תנועה \ולא שוטרת]
    סימי פססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
    ותלכי לבדיקות בכיף
    ואסור לה לפטר אותך את בהריון
    שתתפוצץ
  • חצופה

• נשים בתפקידים כאלה הכי קשות!!!
    תמיד העדפתי בוס, רופא גבר... נראה לי הרבה יותר פשוט איתם!
    ומותר לך לפי החוק 40 שעות לבדיקות, אז שלא תעשה פוזות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה