הפשרתי חזה עוף פרוס ו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק המחשבה על להכין שניצל מתסכלת.
    אז למי יש מתכון אחר וטעים וקל הכנה? כמובן משהו שילדה בת 3 תאהב
    ולא לומר לי מוקפץ סיני בבקשההההההההה

6 תגובות
עמוד 1
  • תחתכי לרצועות , תתבלי בדבש ואז בקורנפלקס ששברת לרסיסים - וטגני כמו שניצל.
    זה אצבעות וזה קורנפלקס, וזה מתוק.
  • את יכולה לעשות אותו ממולא בפטריות , עשבי טיבול וכו' אבל זה דורש טיפה עבודה .
    אני מאוד אוהבת - לשים חזה עוף במשרה של שמן זית , שום כתוש , טמין וטיפה מיץ לימון או יין לבן ואז אחרי לפחות שעתיים במשרה פשות לתגן על מחבת פסים .
    בני מאוד אוהב את זה .
    במקום שניצל רגיל אני לפעמים עושה "אצבעות " בטמפורה ובצד רוטבים כמו רוטב שום גווקאמולי , אגבניות וכו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אפשר לטבל לפי הטעם (להוסיף גם מיץ לימון, שלא יהיה יבש) ולטגן על מחבת פסים, כמו שאלינה הציעה.
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לא הבנתי מה מתסכל בשניצל , הטיגון ?!
    את יכולה לתבל בשמן זית , פפריקה , לימון , מלח , שום ו... הופ למחבת פסים
  • דווקא לימון משפר את הטעם אבל מייבש , שמן זית ישמור על עסיסיות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • או קיי, טוב לדעת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה