בננת חוות דעת פליייז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקשיבו לא מבינה כבר מה קורה....
    הילדה לא רגועה נקודה!!!!
    אתמול עברנו שלוש שעות צרחות בלי מושג מה קרה...
    פתאום בלי אזהרה בלי התראה וזה לא גזים כי היא לא התכווצה בכלל
    רק צרחות היסטריות
    אנחנו עובדי עצות.
    בדקתי אם חלילה יש שערה מלופפת הכל היה תקין הכנסתי למקלחת צרחחחחחחחחחחחות
    בסוף איכשהוא היא נרגעה ונירדמה רק באחת עשרה בלילה
    אחרי המקלחת חששתי שאולי היא עוד רעבה היא ינקה בשעה שבע ובשנוה וחצי שתתה עוד 60 מטרנה...
    יכול להיות שהחלב לא מספיק לה????
    הכנסתי אצבע לפה שלה כשהיא היתה רגועה והיא נשכה לי אותה עם החניכיים...היא גם מריירת המון ומשחקת עם הפטמה של המוצץ ןנושכת אותה יכול להיות שיניים כלכך מוקדם????

8 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שיניים בהחלט.
    תקני "טי ג'ל" שימי לה על החניכיים תראי האם היא נרגעת. אם כן אז מזל טוב בקרוב תהיו הורים גאים של שפניהו חמוד ומתוק.
    אם לא עוזר תנסי להניק אותה יותר, בדקת האם יש להחום?
    היא יונקת? אם כן אז לא כואב לה לבלוע
    תגעי לה באזניים - אם לא צורחת את לא דלקת אזניים
    תנסי לשלול ככה דברים....
    תרגישו טוב
    תעדכני
    [

• אם תינוק צורח יותר משעתיים רצוף צריך ללכת איתו לרופא.
    אוכל לא מרגיע אותה?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • גם אני חושבת אולי שתפנו לרופא..
    נראה לי שיניים זה עוד מוקדם לא..?!
    [/center]
    ]
  • ווואי מסכנונה לבכות שעתיים - אולי באמת תלכי לבדוק אותה/או שתתיעצי עם רופא
    בטח את ממוטטת -

• בדקתי חום לא היה..ניסיתי להניק לא רצתה נתתי מטרנה רצתה ואכלה שישים
    אחר כך המשיכה לצרוח נגעתי באוזניים לא נראה שזה מגביר את הצרחה מה שכן הגביר זה אם שמנו אותה לשכב על הגב רק מאונך היא הסכימה לא רצתה מוצץ והיא כל הזמן עם יד שמאל בפה מוצצת נושכת אותה ושוב הקטע עם המוצץ עחלפתי טיטול ניסיתי עיסוי הכל הכל לא היה טוב היא בכתה כלכך שנבהלתי ממש!
    כבר לא יודעת מה לחשוב חשבתי אולי עייפות יתר אבל היא בדיוק קמה משינה לצרחות כאלו.

במידה וחלילה יקרה שוב היום אני אלך איתה לביקור רופא

• אולי לא מספיק לה החלב שלך?
    תנסי לתת לה 120 מטרנה
  • טוב זה רק מחזק את האינטואיציה ההתחלתית שלי שאמרתי לך פעם שעברה שזה שיניים
  • יכול להיות שזה שיניים כן...
    האמת שגם אני חשבתי לפתוח הודעה כזו אם זה הגיוני שזה כלכך מוקדם כי גם הדס מריירת , מכניסה אגודל לפה ודוחפת לכיוון למטה ולמעלה... וגם "נושכת " את השפתיים שלה כמו זקן
    ככה גם אגם עושה?
    אם זה שיניים- וואוועעלליהה....רגעעעעעע.......עוד לא הספקתי ליהנות משינה נורמלית!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה