יש למשהי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתכון למרק תימני טוב ?

פשוט יש לי חשק למרק הטעים הזה...
9 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית לפני מרתיחה את העוף כדי שיצא ממנו כל הליכלוכים (-לא בישול מלא...)

אח"כ לוקחת בצלים שלמים(2-3 תלוי בכמות האנשים שאוכלים) מקלפת ושמה בסיר. לוקחת תפוחי אדמה חוצה לשנים וכל חצי חותכת באמצע לאורך. מוסיפה מים נותנת לזה רתיחה אחת-מוסיפה את העוף. נותנת לזה לרתוח משהו כמו 10 דק' ואח"כ מוסיפה טיפה חווי'ג למרק,אבקת מרק עוף,שום....מידי פעם המים יורדים אז יש צורך להוסיף ויש צורך לבדוק גם את הטעמים בעקבות הוספת המים... ככה עד שהכל מתרכך.... ו.......זהו!

• אמממ.........
    מה הכמויות של כל דבר?

נניח ל-4 סועדים
    כי אם זה טעים-נאכל כפול
  • כוסברה או סלרי, עגבניות- לא צריך אותם?

• יש כאלה שאוהבים להוסיף פיטרוזליה....(-כמו אח שלי) אבל אצלי עדיין לא ניסיתי....אני יותר אוהבת בלי נראה לי..

ממ ל-4 סועדים? תלוי כמה כל אחד רוצה בצל...אם 2 בצלים-אז שימי 4...אם מספיק 1 לכל אחד אז שימי 2...

לגבי התפוח אדמה- מתפוח אדמה אחד יוצא לך 4 חתיכות...עכשיו תלוי מה הגודל של התפוח אדמה...אם הוא קטן אז יהיה לך 4 חתיכות קטנות..אם הוא גדול אז 4 חתיכות גדולות...

בעלי מאוד אוהב שום ככה שאני שמה לפחות 2 כפות שום כתוש אם לא יותר...
    לגבי החווי'ג-אני לא כ"כ יודעת להגיד כמות..אני די מסתכלת על הצבע של המרק אם הוא מתאים... הוא צריך להיות צהוב כזה... נראה כמו מרק צח אבל עם חווי'ג...

לגבי המרק עוף-אני פשוט טועמת את הטעם אם זה מספיק...אם לא בא לי להיות בשרית אני שמה בערך כף-כף וחצי....ולא תמיד שאני מוסיפה מים אני מוסיפה שוב אבקת מרק עוף...כדי שלא יהיה מלוח מידי....

זה מרק של יותר "עיניים" מאשר כמויות.......

• אביטל מה זה מה הכמויות של כל דבר?

את לא מכירה את המושג "ככה"?
    את שמה ככה אבקת עוף, ככה תפוחי אדמה...
  • ת'אמת שאני מאוד "מרובעת" בנושא הזה של הכמויות.

אני צריכה לדעת כמויות כדי שאדע אח"כ לשים לפי עין
  • אני גם הייתי כמוך...הייתי צריכה לדעת בדיוק על קצה הגרגיר כמה צריך... אחרת לא הייתי מסוגלת לעשות את המתכון.......

אבל עכשיו-אחרי שמתרגלים...בהתחלה חוששים אבל אח"כ זה כבר בא טבעי!

• הבעיה היא שפעם ניסיתי את המרק הזה לפי עין
    והתוצאה היתה: מרק דלוח תימני
  • אז אחרי שיצא לך מרק דלוח תימני יצא לך מרק טוב...חח

אל תמלאי את הסיר ממש עד הסוף במים..אלא שיכסה את העוף,תפוחי האדמה והבצל וקצת יותר מזה...וכשאת רוצה שזה יורד-תוסיפי מים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה