היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי יכולה להגיע מחר שלישי, במקום רביעי....? נגה - יכולה בשלישי גנית - יכולה בשלישי עירית דוד - יכולה בשלישי יעל - אמא אווזה -יכולה בשלישי מיכל - מומ -יכולה בשלישי אורטל - יכולה בשלישי פנינה - יכולה בשלישי יפעת - איפי - יכולה בשלישי חגית - שילגיה - יכולה בשלישי מילנה - יכולה בשלישי ליטל שרי -יכולה בשלישי שרית - סוסו- יכולה בשלישי נטלי-אוקטובר -יכולה בשלישי תמי-אלמה - יכולה בשלישי קרן-קרין123-יכולה בשלישי מורן פליטר - לא יכולה בשלישי !!!!!!!!!!! ליאת חברה של קובי - לא יכולה בשלישי !!!!!!!!!!! יפעת קושקושוני- לא יכולה בשלישי !!!!!!!!!!! סיגלית חגית שרית - מיקימיקי - תמר ענבר
19 תגובות
עמוד 1
יכולה יכולה
עירית תשלחי הודעה גם בפייסבוק לבנות יענו לך
אין לי את כולם בפייס.... אני שמתי כאן... פלייייז תשלחי בפייס !
שרית - סוסו יכולה
יכולה יכולה!!! עדיף מחר יום רביעי סוערררר
תמי גם אמרה שהיא יכולה
וכן יום רביעי יהיה מאוד סוער
ליאת לא יכולה ביום שלישי התקשרתי אליה.
תודה עיריתושששששששששששש
תודה... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
יכולה
איפי תודה שעדכנת אני יכולה מחר(שלישי) ואולי זה באמת עדיף בגלל המזג אוויר
תמי - על הדביק !
אני לא יכולה
בנות, בבקשה תעשו את המפגש לפי מה שנוח לרוב הבנות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מילנה אני באמת מאוד רוצה לראות אותך, אבל באמת שלא נעים לי שחלק לא יבואו כי הן כבר סגרו על רביעי
לי לא משנה מתי לבוא, ליטל עובדת ביום רביעי משמרת ערב, ולא תוכל להגיע. אין סיכוי שאני אבוא לבד, כי אנחנו מוציאות את הרכב שלה כדי להגיע. רכבת אחרונה יוצאת מאזריאלי בסביבות עשר... אז אנחנו מעדיפות ברכב. אולי יש עוד סיכוי אחרון שהיא תחליף את המשמרת מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני לא יכולה מחר אבל אין לי שום בעיה שהמפגש יתקיים בלעדי, באמת באמת שלא
אוף איזה בעסה כשלשם שינוי חשבתי להגיע סוף סוף אז מחר לא כל כך אפשרי כי יוסי בקניות ואחכ יש לו פיזיוטרפיה אבל עוד נראה מה אפשר לעשות מישהי מהאזור שלי מגיעה?