שיטות לעובר זכר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

41 תגובות
עמוד 1
  • את צריכה לגמור לפניו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני שמעתי שצריך לשטוף את איבר המין עם סודה לשתייה ( 2 כפות סודה לשתייה לליטר מים) לפני שנכנסים למיטה, משהי שהיה לה בנות עשתה את זה ויש לה היום בן
    אני בע"ה אעשה את זה , מה איכפת לי לנסות??

• מילנה - זה מעניין
  • יפה לך בובה!!!! חשבתי שהבאסטה סגורה

• מורן - היתה סגורה לשיפוצים, אוטוטו נפתחת שוב
  • צריך לשטוף עם סודה לשתייה.. אני ניסיתי ודי הצליח לי
    ]
  • ממש ממש ביום של הביוץ ! לא לפני כן ! ותגמרי לפניו.
    מתכון בדוק
  • אורטלי זה הזמן
  • טוב, אני עכשיו במחזור, אז די קל לחשב את זה, לא?

• אורטלי מה בעלך צריך להגיד על זה? את זו שצריכה לשטוף שם
  • כל הכבוד אחותי!!! יאללה לעבודה

• 1. לקיים יחסים ביום של הביוץ
    2. להחליף איתי בעל?

חוץ מזה אני לא מכירה שיטות ודאיות - אלה שתי השיטות הכי ריאליות שיש.
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן

• אורטלי בשביל זה אנחנו פה , לעזור לך לשקול
  • שילגי- הרגת אותי עכשיו!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ה-
  • אורטלי בהצלחה

ואני תמיד בעד תפילה

אז הינה מעתיקה לך ... אפשר להיתפלל עד 40 יום מיום שניפקדת

יְהִי רָצון מִלְּפָנֶיךָ יְהוָה אֱלוֹהַי וֵאֱלוֹהֵי אֲבותֵי, צּוּר הָעוֹלָמִים, צַדִּיק בְכָל הַדּוֹרוֹת, לְמַעַן שִמְךָ הַגָּדוֹל הַנֶעְלָם היוצא מפסוק: יְהוָה זְכָרָנוּ יְבָרֵךְ, יְבָרֵךְ אֶת בֵּית יִשְׂרָאֵל, יְבָרֵךְ אֶת בֵּית אַהֲרֹן, שֶׁתִּתֵּן לִי זֶרַע זָכָר, רָצוּי וְהָגוּן, וְטוֹב וְיָפֶה, מְתֻּקָּן וּמְקֻבָּל, וְרָאוּי לִחְיוֹת וּלְהִתְקַיֵּם בְּלִי שׁוּם עָוֹן וְאַשְׁמָה.
    וְתִתֵּן לִי זֶרַע אֲנָשִׁים, וּתְּבָרְכֵנִי בְּשְׁמֶךָ, וּתְבָרֵךְ אֶת בֵּיתִי בְּזָּכְרֶךָ, וְאֵדַע כִּי שָׁלוֹם אֹהָלִי. וְתַשְׁפִּיעַ בּוֹ נֶפֶשׁ רוּחַ וּנְשָׁמָה מִמַחְצָב טָהוֹר, וּתְּכוֹנֵן כל הֲכָנוֹתָיו כְדֵי לְהַשְׁלִימוֹ וּלְקַיְמו וּלְהַעֲמִידוֹ בְּנוֹי, וּבְחֵן וּבְחֶסֶד וּבְרַחֲמִים,
    בְקַו הַבְרִיאוּת, בְּאֹמֶץ וּבְתֹקֶף וּבִגְבוּרָה. וּתְרַחֵם עָלָיו בְּהֵעָשׂוֹתוֹ, בְהִתְרַקּמוֹ אֵבָרָיו. וְתַצִיגֵהוּ עַל בּוּרְיוֹ בְנַפְשׁוֹ וּבְרוּחוֹ וּבְנִשְמָתוֹ, בִקְרָבָיו וּבִיצוּרָיו.
    וְלֹא יִהְיֶה בְּאֶחָד מֵאֵבָרָיו לֹא נֵזֶק וְלֹא חִסָּרוֹן, לֹא נֶגַע וְלֹא חֹלִי, וְלֹא יֶחְסַר לוֹ כָל טוּב כָל יְמֵי חַיָיו, וְיִוָלֵד בְּמַזָּל טוֹב וּבְשָׁעָה טוֹבָה וּבְרָכָה וְהַצְלָחָה,
    וְיִחְיֶה חַיִים טוֹבִים וַאֲרֻכִּים וּלְשָלוֹם, בֵין בְרוּחָנִיּוּת בֵין בְגַשׁמִיּוּת, בְעֹשֶר וְאֹשֶׁר וְכָבוֹד, בּכְלַל עַמְךָ יִשְרָאֵל. וּתְבָרְכֵנִי וְאֶת זַרְעִי וְזֶרַע זַרְעִי בְכָל דָבָר הַמַשְלִים דַעְתֵנוּ וְשִֹכְלֵנוּ וְהַשָֹגָתֵנוּ לַעֲשׂוֹת רְצוֹנֶךָ. וּתְבָרְכֵנִי בְּבִרְכוֹת שָֹמַיִם מֵעָל, וּבְבִרְכוֹת תְּהוֹם רוֹבֶצֶת תָחַת, בִרְכוֹת שָדַיִם וָרָחַם.
    אָנָא יְהוָה צְבָאוֹת אֱלוֹהֵי יִשְֹרָאֵל יוֹשֵב הַכְרוּבִים, תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשּׁוּבוֹת לְקוֹל תַחֲנוּנַי, הַשְׁקִיפָה מִמְּעוֹן קָדְשְךָ עָלַי הַשְׁקָפָה לְטוֹבָה, וְנָתַתָּה לִי זֶרַע אֲנָשִׁים מֻשְׁפָּע בִּנְשָׁמָה קְדוֹשָׁה, וְיִהְיֶה עוֹסֵק בַּתּוֹרָה וּמְקַיֵּם מִצְוֹת, וּמִבִּרְכוֹת פִּיךָ תְּבָרְכֵנִי, וְיְבֹרַךְ בֵּית עַבְדְּךָ עִם כֹּל בֵּית יִשְׂרָאֵל לְעוֹלָם. שִׁמְעָה תְּפִלָּתִי יְהוָה וְשַֹוְעָתִי הַאֲזִינָה. וְקַיַּם בִּי כַּוָּנַת יְצִירָתְךָ אֶת הָאָדָם בְּעוֹלָמְךָ, כִּי לָשֶׁבֶת אוֹתָהּ אַתָּה בְּרָאתָה וְאַתָּה יְצַרְתָּה, וְנָתַתָּה לִי זֶרַע אֲנָשִׁים קָדוֹשׁ וְטָהוֹר בִּנְשָׁמָה חֲדָשָׁה, קְדוֹשָׁה וּטְהוֹרָה, מִן הָאוֹצָר תָּבוֹא, מֻדְבָק בְּנִשְׁמוֹת קְדוֹשֵׁי עֶלְיוֹן. וְאַתֶּם נְשָׁמוֹת הַקְּדוֹשִׁים אֲשֶׁר הֱיִיתֶם בָּעוֹלָם הַזֶּה, חָלוּ נָא פְּנֵי אֵל, לְמַלאת שְׁאֵלָתִּי לְטוֹבָה, בִּזְכוּתְכֶם וּבִזְכוּת אֲשֶׁר אֲנִי מִתְאַוֶה לְהַעֲמִיד בֵּן זָרִיז וּמְמֻלָּח בַּתּוֹרָה וְהָגוּן לִנְבִיאוּת. שְׁמַע קוֹלִי יְהוָה אֱלֹהִים, וְקַבֵּל בְּרַחֲמִים וּבְרָצוֹן אֶת תְּפִלָּתִי, וְאַל תְּשִיבֵנִי רֵיקָם מִלְּפָנַיִךָ. וּתְמַלֵּא שְׁאֵלָתִי לְטוֹבָה, וַאֲגַדְלֶנּוּ לְיִרְאַת יְהוָה כָּל הַיָּמִים עַד עוֹלָם, הוּא וּבָנָיו בְּקֶרֶב יִשְׂרָאֵל. אָמֵן,
    כֵּן יְהִי רָצוֹן. יִהְיוּ לְרָצוֹן אִמְרֵי פִי וְהֶגְיוֹן לִבִי לְפָנֶיךָ יְיָ צוּרִי וְגֹאֲלִי.
    ויש פה כמה עצות :
    תפילות וסגולות לעורר רחמים להוליד בן זכר
    1. ביום שתטבול האשה, ינדבו האיש והאישה שמן זית לעילוי נשמת רבי מאיר בעל הנס לעני הגון, שידליק בזה נרות שבת ויו"ט, או יתן את השמן לבית הכנסת או לבית המדרש שהם ידליקו בזה נרות לכבוד בית הכנסת. ואם לא נוהגים באותו בית הכנסת להדליק נרות משמן זית, ינדבו סכום כסף לע"נ רבי מאיר בעל הנס, ויבקשו שישתמשו בכסף הזה לשלם הוצאות החשמל עבור התאורה ויאמר הבעל:

הריני מתנדב שמן זה לעילוי נשמת רבי מאיר בעל הנס, כדי שהקדוש ברוך הוא בזכות רבי מאיר בעל הנס, יזכני להוליד הלילה הזו הבאה לשלום, ותתעבר אשתי [פלונית בת פלונית] מבן זכר חכם וחסיד, זרע קדש, זרע אנשים לעבודת ה' יתברך. אלהא דמאיר ענני, אלהא דמאיר ענני, אלהא דמאיר ענני.

2. בלילה קודם שיקיימו את המצווה

- יאמר הבעל ג' פעמים:
    יהי רצון מלפניך, אדנ-י אלוהינו ואלהי אבותינו, אהיה אשר אהיה, שהלילה הזו תתעבר אשתי [פלונית בת פלונית] מבן זכר חכם וחסיד, ונתת לאמתך זרע קדש, זרע אנשים, בכחך הגדול, לעבודתך, אמן כן יהי רצון.

-תאמר האשה ג' פעמים:
    יהי רצון מלפניך, אדנ-י אלוהינו ואלהי אבותינו, אהיה אשר אהיה, שהלילה הזו אתעבר מבן זכר חכם וחסיד, ונתת לאמתך זרע קדש, זרע אנשים, בכחך הגדול, לעבודתך, אמן כן יהי רצון.
    (מהרב פלא יועץ זיע"א בסידורו בית תפילה)
    3. טוב שבני הזוג יקבלו על עצמם בלי נדר להשתדל להדר בהדלקת נרות שבת ויו"ט וחנוכה. ויקפידו להדליק בשמן זית בלבד, ושההדלקה תהיה בזמן. הבעל יכין את הנרות בעצמו, ויתחנן לפני הקב"ה בזמן הכנת הנרות שיזכו לזרע של קיימא, והאשה בעת הדלקת הנרות תתחנן אף היא להקב"ה, ותאמר "יהי רצון שיהיו בני מאירים בעולם בתורה ובמצוות וביראת שמים". טוב שיקראו את תפילת השל"ה, ובפרט בזמן הדלקת הנרות.

4. טוב לבקש משני כהנים, שהם יזכירו את השם של בני הזוג כל יום לפני שהם עולים לדוכן לברך את ברכת כהנים, ובזמן הברכת כהנים יחשבו הכהנים לכלול בברכה את הענין הזה. (מובא בספר תשובות והנהגות של הגר"מ שטרנבוך שליט"א)
    הרב (שהוא כהן!) מוכן בלי נדר להיות אחד משני הכהנים, ובתנאי שתמסרו לו את השמות!
    בשורות טובות!!
  • אמרת שסגרת את הבסטה לצמיתות לא????
    בן בת מה זה משנה???? העיקר לסיים בבריאות וידיים מלאות....
  • כי היה קשה כששתיהן היו קטנות....אבל עכשיו יש קצת געגוע לתינוקי
  • אני מאוד מאוד שמחה לשמוע

בהצלחה
  • זה מה שנקרא never say never

• יולי - אני עוקפת אותך בסיבוב, אה?
  • להשכרה בעלול במצב נדיר יודע לעשותבן\בת לפי הזמנה לכל המעונינות052 סתאם
  • בטח עוקפת

• עם נועה נכנסתי להריון ביום הביוץ ויצאה בת

• יחסים ביום הביוץ
    You're my heart, you're my soul

• אחרי 2 בנים בחוץ ואחד שעדיין מתבשל
  • אין לי מתכון - סורי רק 3 גברברים יצאו אצלי
  • בתכלס, רוב השיטות הן סוג של בולשיט
    אבל אומרים שיש מאפיינים ברורים בין זרעים נקביים לזכריים
    הזכריים מהירים מהנקביים אך שורדים פחות זמן
    הנקביים פחות מהירים אבל בעלי כושר השרדות רב יותר

לכן, בהתאם למאפיינים אלו, כדאי לקיים יחסים כמה שיותר קרוב למועד הביוץ
    לדעתי פשוט לכי קני ערכת ביוץ (זה די זול להמון מקלונים) כך שתדעי את היום הכי משוער שאת מבייצת בו "ותעבדו" רק סביבו...
    זה מה שאני עשיתי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אם את מתחשבת בדעתי אז ברור שלהביא עוד אחד

• טוב, אני עשיתי דוקטורט בנושא
    אז לא מניסיון יש מס' דברים שאת צריכה לעשות:
    א. להתנזר ממין שבועיים לפני ולהגיד לבעלך לא להוציא זרע
    ב. להגיד לבעלך שיעשה רק מקלחות קרות וילבש מכנסיים רפויות ולא ג'ינס לוחץ.
    ג. לקלוע ליום הביוץ המדוייק ,יש נשים שכואבת להן הבטן בביוץ ויש להן הפרשה דמית ביום של הביוץ ,אם כך אצלך ואת יודעת לזהות אז מצויין זה בדיוק ה-יום!

אנחנו כשעשינו את נטע גם רצינו בן ועשינו את כל השיטות ,רק ששכחנו פרט קטן ונכנסנו לג'קוזי רותח לפני, הבנת מה קרה נכון?
    בהצלחה- ותכיני את בעלך גם לאפשרות שתהיה בת, שלא יתאכזב שיקח הכל בקלות.
  • קןדם כל בע"ה שתפקדי בתינוק בריא ולידה קלה אמן!!!

דבר שני, אם בעלך משגע אותך את יכולה להגיד לו שעם כל הכבוד כבר הוכיחו שמין העובר תלוי בגבר אז שירגע!!!
  • טוב, אמרתי לבעלי על הסודה לשתייה - הוא נגנב
  • לפי טבלה הסינית בני שלי הוא בת ,

http://www.holdthatpic.com/
  • יוו איזה יופי של החלטה מאמי!
    לגמור/סודהושות'- הכל שטויות במיץ
    מה שקובע זה רק שהוא יגמור ביום הביוץ....
    לא להתקרב אליו לפני הביוץ

אם את ממש רוצה להיות בטוחה- תעשי אולטרסאונד לגילוי מדוייק של ביוץ
    בכל מקרה - שיהיה בהצלחה !
  • יש גם דיאטות מיוחדות ..
    http://www.ovulook.co.il/catItem.asp?catId=48&itemId=37
    בהצלחה ומה שבא ברוך הבא
  • וואייי זה ממש מעניין
  • אורטלי, אני שמחה לשמוע שאת רוצה
  • שריתו'ש

• נהיה לי מצב רוח טוב אחרי שקראתי את הכול.

אני אישית לא מאמינה בשיטות, למעט אלו ההגיוניות- ונובעות מהעובדה הנכונה שהזרע מהיר יותר ושורד מעט והביצית איטית ומחזיקה מעמד.

בכל מקרה אחרי שהזכירו את הטבלה הסינית, חיפשתי בגוגל והצצתי בה.
    חחחחחח
    לא ידעתי שהבן שיש לי הוא בעצם בת, וזו שבבטן תהיה בכלל בן!
    במילה אחת: שטויות.
    ומסקנה: אל תחכי לינואר

זה הזכיר לי את זה שאומרים שניתן לזהות מין עובר לפי צורת בטן. עוד שטות.

בכל מקרה מה שיבוא שיהיה בקלות, והעיקר בריא!!!!
    ומקווה בשבילך לבן
    את צודקת ברצון הזה כי תמיד נחמד את שני המינים בבית.

אבל גם אם לא, הכל מתקבל בברכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה