היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם אתן מעשנות? האם בעלך מעשן? וכמה ביום? כמה ביום אתן מעשנות? האם בהיריון עישנתן? וכמה? ואם לא עישנתם בהיריון האם חזרתם אחרי הלידה? תודה לכל העונות
7 תגובות
עמוד 1
האם אתן מעשנות? כן האם בעלך מעשן? וכמה ביום? כן, בערך 10 סיגריות ביום. כמה ביום אתן מעשנות? כיום 2-4 סיגריות ביום. האם בהיריון עישנתן? וכמה? אני בהריון כרגע. לפני ההריון עישנתי 10 סיגריות ויותר ביום. ואם לא עישנתם בהיריון האם חזרתם אחרי הלידה? בהריון הראשון לא עישנתי, וחזרתי לעשן. לא עישנתי גם בזמן הנקה, וחזרתי לעשן.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
1. האם אתן מעשנות? לא! בעבר הייתי מכורה ממש...
אורטל- הסקר הזה לא בשבילך!!!!!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני לא מעשנת ומעולם גם לא עישנתי בעלי מעשן בערך 4-5 סיגריות ביום
] ]
לא מעשנת בעלי מעשן בר"כ רק בעבודה לא לא ולא
לא מעשנים -נ-ק-ו-ד-ה!!!! סיגריה זה מגעיל אותי כדברי הפרסומת
לא מעשנים ואף פעם לא עשנו . בזמנו שעשיתי קורס קצינות היתי יחידה שלא עשנתי . מה שכן אם פעם לא היה מזיז לי מהריח , בשנים אחרונות זה די מעצבן אותי. http://www.holdthatpic.com/