שליית פתח, אנא ייעוץ האם למישהי היה את זה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    שמי נורית אני בהריון בשבוע 16, אמא לשני ילדים מקסימים בני 14 ובת 4 וחצי, לידות ספונטניות לא הכי קלות אבל סבבה,
    אתמול הייתי בסקירת מערכות ראשונה ונתבשרתי שיש לי שליית פתח, הרופא אמר שאם השלייה לא תזוז ממקומה מעל צוואר הרחם אזי הלידה שלי תהיה ניתוח קיסרי...
    קראתי את החומר שיש באינטרנט וגם באתר הזה של שליית פתח ושאלתי היא
    האם יש כאן מישהי שחוותה בעבר מצב של שליית פתח???
    האם המצב הזה של שליית פתח יכול לגרום להפלה?? לסיבוכים מאוד קשים???
    מעבר לקטע של השליה הכל בסדר גמור והממצאים בסקירת מערכות יצאו מצויינים אך עדיין איני יכולה להיות רגועה בגלל השליית פתח הזאת...
    אודה לתשובה מהירה
    יום טוב תודה נורית
4 תגובות
עמוד 1
  • מישהי??????????????
  • לי הייתה שליית פתח
    הרופא אסר עלינו לקיים יחסים תקופה ארוכה עד שהשליה עלתה(הרחם נמתר והשליה איתו) לקראת חודש שישי לדעתי היא עלתה לי והיה בסדר לקראת הלידה היא בכלל נהייתה לי שלייה אחורית.
    גם לי אמרו שאם היא לא תעלה זה קיסרי, את בשלבי הריון מוקדמים הכל עוד יכול להשתנות... היא באמת עלתה וילדתי רגיל~!!
  • לי זה היה בהריון של יעל.... ואמרו להמנע מסקס שיכול לגרו לדימום....התנזרתי מסקס שבוע 16 עד 32

למזלי השילייה זזה...
    הרופא הסביר שזה כמו בלון- כאשר מנפחים אותו ואז הפייה מתרחקת ....

אותו דבר עם השילייה

• לי היתה שליית פתח שעלתה. ילדתי רגיל
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה