החלטתי להפסיק להניק סופית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיי נמאס לי מהחוסר וודאות מקפיצות גדילה מהנקה בציבור מזה שהגוף שלי כבר לא שלי שנה כמעט אז זהו זה
    החלטתי בשביל עצמי הנפש שלי והבריאות הנפשית שלי
    עכשיו איך אני גומלת? אגם מסתדרת אבל איך מרגילים את הגוף?

63 תגובות
עמוד 2
  • ויקוש....
    גם אותי התגובה שלה יותר מעצבנה אלא הרתיחה במיוחד עם טון ההתנשאות שבה היא מנסחת את הדברים אבל כמו שסיון אמרה ומיכל אמרה הדיון פה הוא לא הנקה ולכן לא הגבתי לה ואני לא מתכוונת להגיב כי חוסר טקט זה משהו מולד ובעיה שלה... אמרו לי פעם שאני לא אמא טובה יותר כי אני סובלת!
    חוצמזה כן זכותי לרצות את הגוף שלי בחזרה ולא להקריב אותו ולהיכנס לדיכאון אז אל דאגה אני עם החלטתי שלמה ואמא שלא מניקה היא לא אמא פחות טובה אם יש אנשים שחושבים ככה רחמיי עליהם מכירה אמהות מדהיייימות שלא הניקו...
    אוהההבת!!!

• כשהפסקתי להניק רצתי לרופאה פשוט ככה רצתי כי היה לי גודשששששששש
    ושתיתי כדור ואחרי כמה ימים הרגשתי הקלה

• מסכימה עם סיון לחלוטין
    ירדן התעקשה על ההנקה ממש נלחמה גם כשהיא
    סבלה כאבי תופת בפיטמות היא לא נכנעה והמשיכה למרות הכל
    מי שלא מכיר את הסיפור לא יכול להרשות לעצמו להגיד דבר כזה
    שהיא ״מוותרת בקלות״ עם כל הכבוד להנקה

• טוב גם אני מעוצבנת מההתנסחות של איקה? ממש מרתיח.

אבל אני לא מתכוונת להגרר לזה.

ירדנוש העיקר שאת שלמה אהובה

• ואותי מעצבן שכל מה שקונים באיקאה מתפרק

• וואי אני פשוט בשוק כאן מאחת התגובות..איזה חוצפה ואומץץץץ צריך להיות כדי להגיב ככה!!

• חחחח שירן יא גנובה הרגת אותי!!!!

ו... ברווווווווווווווווור שעל ה- ז ין שלי....
    תאמיני לי שלא לקחתי ללב

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירן הרסת אותי

• סיון אני צריכה אותך... פתחתי חזית קרב מול נהג אוטובוס היום

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מתאים לי

• אני יודעת

• שירן, אין עלייך!!!!
  • היי,

את עושה את הדבר המדהים ביותר- את מעניקה לילדה שלך אמא רגועה!!

אני לא רואה שום תועלת בהנקה, בריאה עד כמה שתהיה, אם האמא סובלת ומוסחת מההנאה שאמורה להיות מלווה להנקה.

אני הפסקתי בהדרגה כשחזרתי לעבודה. דווקא כן רציתי להמשיך, היה לי כיף עם הקרבה הזו בינינו, אבל זה לא היה לעניין בעיניי לשאוב כל 3 שעות בעבודה, אז אוטומטית החלב ירד. בסוף גם את הנשנושים הוא הפסיק בשניה שנכנסתי להריון (הוא הרגיש!!!!)

ממליצים להוריד הנקות/שאיבות בהדרגה, ואם שואבים בגלל גודש, אז לשאוב רק עד להקלה כדי לא לעודד את הגוף לייצר עוד.
    לא יודעת מה מומלץ ומה לא, אבל אני חושבת שמאות אלפי אם לא מליוני נשים לקחו את הכדור לייבוש, אז אם זה מה שיעזור בצורה הכי יעילה- לכי על זה.
    ובאמת כל גוף ודרכיו שלו להיפטר מהחלב. נסי ותדלגי בין השיטות במקרה הצורך..

וברור שאפשר להבין את אלו שלא רוצות. לפני הלידה הייתי בטוחה שלא אניק בשום אופן.

בהצלחה בחזרה לשפיות!!!
63 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה