אני לא מאמינה - חודש שביעי!!! + שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשוק!!! פתאום הבנתי שאני בחודש שביעי!!!! איזה כיף - הרגע בו אפגוש את הנסיך הקטן שלי מתקרב.. ונכון שיש עוד שלושה חודשים בע"ה, אבל בכל זאת - חודש שביעי זה כבר לא מעט..
    ועכשיו לשאלה: את רוב הדברים יש לי מהבן הבכור שלי. אז נצטרך לקנות רק כמה אוברולים לחורף, חיטולים, סדיניות וכל מיני שטויות כמו סבונים, משחות וכו'.
    אבל הפעם אני רוצה עריסה. מישהי יכולה להגיד לי כמה עולה להשכיר עריסה, האם זה מותנה ברכישת חבילת לידה (או שההשלמות מספיקות), כמה זמן מראש צריך לסגור והאם כדאי בכלל (הגדול שלי ישן בעגלה - אמבטיה בחדר שלנו ואז העברתי אותו ישר למיטה בחדר שלו)?
    תודה בנות
4 תגובות
עמוד 1
  • אני ישר העברתי את הילדודים למיטת תינוק.
    עריסה אפשר להשכיר מיד שרה.
    [

• את יכולה להשכיר עריסה בכל חנות של מוצרי תינוקות,
    לא חייבת לרכוש כלום מעבר לזה
    עולה בסביבות 20 ש"ח לחודש.
    פשוט תשלחי את הבעל לשם כשאת בבית החולים שיביא את העריסה הביתה.

שיהיה בהצלחה !!!!

• אני לקחתי מיד שרה...
    ויש גם בחנויות של תינוקות להשכרה...

• מעולה.. תודה רבה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה