היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה- לי נורא מתחשק עוד בת...... לפי הטבלה הסינית....יש לי בת..... חברה ראתה אותי לפני שבועיים...ואמרה שיש לי בת.....לפי הבטן.. והיום....הייתי במספרה והגיעה לשם איזה מישהי מבוגרת....הסתכלה עליי..... ואמרה לי...- יש לך בן. ( אני לא מכירה אותה!!) אז אמרתי לה :סליחה??? היא אמרה שיש לך בן...ויש לך בטן של בן ...היא אמרה שהגב שלי ממש נכנס פנימה וה אופייני לבנים....... אז עכשיו אני כבר לא יודעת מה לחשוב...אני כבר לא יכולה לחכות לשקיפות... רווית
6 תגובות
עמוד 1
הי מותק, לדעתי, כולם מנסים לנחש אם זה בן או בת ויש סיכוי של 50% שהם צודקים... לא נראה לי שצורת הבטן, או אם יש בחילות או אין, או האופן בו קיימת יחסים משפיעים או קשורים למין התינוק... אז נשאר לך רק להמתין בסבלנות, ולראות מה קיבלת במתנה... בכל מקרה- זו מתנה מדהימה, והעיקר שהיא או הוא יהיו בריאים ושתרווי המון המון נחת.
לא משנה המין העיקר שתעברי הכל בשלום והלוואי ויהיה
חני
חחחחחחחח מצחיקה! עד לפני שבועיים היה לי ברור שיש לנו בת, כי זה מה שאמרו לנו בשבוע 16 ואז בסקירה יצא שזה בן
חחחחח אצלי הטבלה הסינית גם מראה שזה בת... וכל מי שראה אותי אמר לי שיש לי בת... בשקיפות הבנתי שיש לי בן.... מה זה משנה העיקר שהם בריאים ושלמים!
זה מזה מצחיק...כ יחשבתי שאני רוצה בת ,כי ממש הרגשתי שיש לי בת... וברגע שהאישה הזו אמרה שיש לי בטן של בן..(שבדיוק לפני 5 ימים אמרה לי מישהי שיש לי בטן של בת).... ו(גם בהריון הראשון כולם אמרו לי בטוח שיש לי בן כי הבטן כזו..ובסוף זו הייתה בת )( מקסימה נפלאה ומדהימה!!) אבל פתאום האני חושבת על זה ובא לי גם בן.....כי כאילו הבן שלי הוא הכי מדהים בעולם ולא היה אכפת לי לקבל עוד בן כזה...הוא מהילדים הכי נוחים שאפשר... אוכל ויושן.... בקושי שומעים אותו...פשוט ילד נבון ומקסים... בקיצור- לא משנה מה יהיה הקר שיהיה בריא/ה... ורק כפי ששמתן- רווית