לוקחת הפסקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקירות,אני אמורה ביום חמישי לעשות אולטראסאונד ובדיקת דם בכדי לוודא שהיה ביוץ ואז להתחיל זריקות ,עד היום הייתי נחושה להתחיל את הטיפול אבל במחשבה נוספת החלטתי לקחת הפסקה של עוד חודש מכיוון שאני עם רגל מגובסת זה מאד ייקשה עליי הגעה לאסותא ובנוסף הזריקות האלו עושות אותי רגישה יתר על המידה ,וגם צריך לשתות הרבה מים משמע הליכה מרובה לשירותים שזה דבר ממש לא קל בעבורי בימים אלו ,אז החלטתי לנוח גם החודש...בהצלחה לכל המקסימות שמתחילות טיפול/הזרעה או שכבר בתוך התהליך
13 תגובות
עמוד 1
  • תעשי רק מה שטוב לך !!!!
    בהצלחה
  • העיקר שאת שלמה עם ההחלטה!!!
    את יודעת מה טוב בשבילך....
    החודש הזה ייתן לך זמן לצבור כוחות חדשים לטיפול מנצח!!!
    בהצלחה!
  • תנוחי, תבריאי ותתחזקי ואז תהיי הרבה יותר שלמה עם הטיפול!!!
    בהצלחה ורפואה שלמה!
  • אני הייתי אומרת לך לקחת הפסקה רק מהרפואה ולא מההנאה.
    אולי בספונטני זה יבוא.
    שיהיה המון המון בהצלחה

• מאמי תעשי אך ורק מה שיעשה לך טוב!!!!
    אולי באמת ההפסקה הזאת תעזור לך להחזיר לעצמך את הכוחות, זה באמת לא קל לרוץ לכל הבדיקות עם גבס...
    תנוחי, תחלימי ותבריאי ותחזרי עם כוחות מחודשים בכל הכוח!!!!
  • נשמע הגיוני לגמרי - החלמה מהירה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• את עושה בשכל!
    בהצלחהההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL

• תעשי מה שלדעתך יהיה הכי נכון לך
    מחזקת אותך בהחלטה שלך
    תנוחי תצברי כוחות וטיפול הבא יהיה המנצח
    אני גם בהמתנה ואני כבר מתחילה להרגיש שאני מוכנה לטיפול הבא שיבוא.
    אני מתחילה להתרגש ולהרגיש את הרצון להתחיל כבר בבטן..
  • אורי מתוקה שלי אני מורידה את הכובע! את בחורה חכמה וחזקה אין לי ספק. כל הכבוד על ההחלטה, התבשלת, לקחת הכל בחשבון וקיבלת החלטה שטובה לך וזה מה שחשוב. מאחלת לך שההפסקה הזאת תביא פיצוי כפול!!!!
    אני אמנם בטירוף בעבודה אבל עדיין משתדלת להתעדכן. אם את צריכה להתאוורר אני אבין, אבל אשמח אם תשארי בסביבה
  • לכל המקסימות ולחבריקה שלי ,תודה רבה על התמיכה העידוד והחיזוקים,אני לוקחת הפסקה מהטיפולים אך לא מהפורום ,לבינתיים אני אתחזק פיזית התחלתי לעשות טיפולי דיקור סיני וכמובן לחזק ולרגש את הזוגיות שלי,כי הוא מרגיש קצת זנוח לאחרונה.... שוב תודה רבה לכל ואיחולי הצלחה לכולכן הלוואי וכבר ייפתח כאן המזל ,נשיקות לכולן
  • החלטה טובה!!!
    שיהיה בהצלחה......
  • חבריקה איך את מרגישה?
  • חבריקה שלי ! יש מצב שניצור קשר לא דרך הפורום? ואני עוברת ייסורים לא בגלל הרגל אלא הרבה מקרים מעבר ... חוץ מזה אני בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה