בינתיים חסויה אבל אולי בקרוב- עדכון בפנים למעונינו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחת מאיתכן ואני לא אתן פרטים מזהים כל כך כדי שלא תגלנה מי אני.
    אז ככה, אני לא מגלה כמה ילדים יש לי (כי אולי זה יסגיר...)
    אבל יש לי כרגע איחור של שלושה ימים במחזור.
    אין לי שום כאבי מחזור ומצד שני בחילות נוראיות וחולשה נוראית.
    בדיקה שעשיתי אתמול בבוקר יצאה שלילית אבל מהנסיום שלי מהעבר לוקח לי קצת יותר זמן עד שרואים אצלי את ההורמון HCG (אולי בגלל שיש לי ביוץ מאוחר?)
    בקיצור, בינתים אני מחכה עוד כמה ימים ואם המכשפה לא תגיע אני אעשה שוב בדיקה ואם עד יום ראשון אני לא אקבל נלך לרופאה לבקש בדיקת דם.
    אז תחזיקו לי אצבעות.
    מישהי מנחשת?
    אם אני אקבל או שהבדיקה תצא חיובית אני אשתף אתכן.........

בינתיים אני לא מספרת, חכו בסבלנות.........
60 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה!!!!
  • חחח,, פתחת לנו משחק חדש

בכל אופן- אם את בהריון ואת מאושרת- אז גם אנחנו

• מה זה כל החסויות הללו? אין לכן בושה? אתן רוצות להרוג אותנו מסקרנות?
    חחחח סתם.....
    [

• בשמתתתתתת???

"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
    ‎

• שני אולי זאת את בכלל יא שובבה

• לא משנה מי זאת, שיהיה לך בהצלחה
  • מה שבטוח שזו לא מישהי שילדה בחודש-חודשיים האחרונים כי אף אחת לא רוצה תינוקי כל כך מהר אחרי תינוקי! חחח
    אני לא מצליחה לזהות לפי הכתב ועכשיו אני אכולת סקרנות! את תגלי לנו בכל מקרה מי את בסוף?

• טלי יא מצחיקולה
    לפעמים לא מתכננים וזה קורה..
    ותאמיני לי- יש כאלה שכן רוצים!

אגב- יכול להיות שהיא שינתה את סגנון הכתיבה- תחשבו על זה..
    זה מה שאני הייתי עושה אם ו....

• חחחחחחחחחחח גם אני חשבתי על זה

• מיכל קשה מאוד לשנות
    פה יש לך מישהי שכותבת בצורה מאוד רהוטה (תגלנה)
    מאוד מקפידה על סימני הפיסוק ועל כתיב נכון - ונטולת טעויות כתיב

תאמיני לי שזה מוריד הרבה מהבנות

• חחחחח סיון, תאמיני לי, מי שתרצה, תוכל לשנות את סגנון הכתיבה, גם אם זה יקח לה שעה לכתוב את ההודעה.
    אבל "התגלנה" גם לי מאוד משך את העין.
  • אבל מצד שני יש את ה"בינתיים" שלא נרשם נכון אלא נרשם כ "בינתים"..
    אני מחפשת ממש בקטנות כדי להסתכל על רשימת החשודות שהכנתי לעצמי בראש ולבדוק סגנונות כתיבה.. חחח אלה שלוקחים את זה רחוק מדי

• האמת שיצא לי באמת באמת אבל באמת בטעות לראות איזשהי הודעה..
    h.d יכול להיות שזו את? סגנון הכתיבה ממש דומה..
    אבל רגע, h.d בהריון עכשיו עם תאומים או שכבר יש לה תאומים?

• טלי, היא כבר בהריון תאומים!
  • טלי, יקירה, כפי שכבר אמרו לו- אני עכשיו בהריון עם תאומים..........

• ייי!!! חסויה חדשה! איזה כיף
  • כמה שזה מסקרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    מעניין מי זאת.....

ממש נחכה בחוסר סבלנות...
    בכל מקרה שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה

• יאו טלי, הרגת אותי...

וסיון בטח שאפשר לשנות סגנון כתיבה
    היית מזהה אותי אם הייתי כותבת
    " אני לא יודעת אבל נראה לי שאני בהריון. אני עוד לא רוצה להגיד מי אני אבל יש לי בדיקות דם בעוד כמה ימים. ואז אני אודיעה לכן"
    היית חושבת שזאת אני?????
    ואם הייתי כותבת יודיעה - בכלל לא היית חושבת שזו אני!

אבל עכשיו כשאני חושבת על זה- היא לא תשנה את הסגנון כתיבה שלה ל- רהוט וללא שגיאות כי זה בעצם אי אפשר לעשות... חחחחח

• דבר אחד אני יודעת וזה איזה אוכלוסיה משתמשת במילה "תגלנה"
    ("תבאנה, תאכלנה וכ'ו..)
    אלה שקרובות לדת!!!!! בכל ספרי דת הקוראות לנשים משתמשים במילים האלו.
    או- מרווה. חחחחח
    מקווה שעזרתי בפתרון התעלומה.
  • חחח אה אופס

• יש בי החשש, העלמה טלי, שהשרשור הזה עלול להתחלף מבשורה משמחת לקטעים שייקספיריים רהוטים.
    הנה לך חייכן
  • פשששששששששש ממש CSI פתחתן כאן חחחחח
    מי שלא תהיי, מקווה שתקבלי את התשובה שאת רוצה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ואוו אני סקרנית

• אוי מיצי אהובה
    אכן שימחת את ליבי בעזרת חייכן צנוע זה
    הנה לך חייכן כתגובה מעמקי נשמתי

• דייי אני מתה מיצי וטלי גמרתן אותייייייייייייייייייייייייי

• אוףףףףףףףףףף הלוואי וזאת היתה אני

• בייבי 20- שתי הערות לי אלייך:
    "בינתיים" רושמים כפי שרשמה החסויה- מכיוון שהמילה נכתבה לא ניקוד- צליל E יקבל את האהו"י י' בחסרי ניקוד ולכן היא רשמה תקני את המילה המדוברת.
    בעניין העקביות של ההיריון זה משהו אישי לכל אחת ויש גם כאלה כמוני שנכנסו להיריון מתוכנן שבעה שבועות אחרי לידה ואח"כ ניסיתי לשבור את השיא שלי, או לפחות להעתיק אותו- אך לצערי הגוף שלי כנראה לא יכל להכיל היריון נוסף במהירות והצלחתי להיכנס להיריון נוסף (הנוכחי) רק אחרי כארבעה חודשים,
    בעניין סגנון הכתיבה- לדעתי, קשה מאוד לעבור מכתיב קלוקל, או לא תקני במיוחד לכתיב תקני- כי קל מאוד ליפול בטעויות שלא מודעים להן. ההיפך- כמובן זה פחות בעייתי- מכתב תקני ללא תקני.
    ולפי הנכתב הייתי נותנת כמעט ציון מאה לסגנון הכתיבה מבחינת רהיטות, אך הייתי מתקנת דבר מה שהפריע לרהיטות מבחינה סמנטית-
    "אני אחת מאיתכן"
    הייתי משנה ל....
    אני אחת מכן.
    אני לא פעילה מספיק בפורום כדי להכיר סגנונות כתיבה ולכן לא עולה בדעתי אף שם, אך אאחל המון הצלחה בבדיקה ושזו תוביל להיריון שלם ומושלם שבסופו יוולד ילד בריא- אמן!!!!

• חחחחחח אוקיי אחלה.. לא התכוונתי לבוא לתקן אותה או להגיד שהיא רשמה משהו לא נכון כתבתי את מה שכתבתי כדי להראות לבנות האחרות שהגיבו שיכול להיות שהיא כן מנסה לשנות את סגנון הכתיבה שלה כדי שלא נזהה מי היא.
    מצטערת אם זה התפרש אחרת
    ולגבי העקביות של ההריון - מפתיע אותי..ואת זה אני אומרת מתוך נסיון של הקרובות אליי - אחרי מס' שבועות מהלידה בדרך כלל לא רוצים עוד תינוק.. לא מכלילה

• חוץ מזה אני לא כל כך מתעמקת בכל הודעה שאני רושמת
    הכל זורם ויוצא ספונטני.. משתדלת שלא לבחור מילים בפינצטה ופשוט זורמת

• חחחח שרשור מצחיק!

אני עדיין בעד בשמת!!!!

"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
    ‎

• לגבי העקביות- את צודקת - גם אני מכירה מקרב חברות שהעדיפו הפרש קצת יותר גדול בין ההיריונות, העיקר שאלה שיוולדו בסופו של דבר יהיו בריאים ויביאו הרבה נחת להורים שלהם.

• בדיוק!!

• הצמידות הזו בגילאים אכן טובה לילדים ולכן אני משתמשת בתירוץ הזה לבעלי כדי שיסכים להיכנס להיריון נוסף....ועכשיו הצלחתי לשכנע אותו להיריון רביעי בזה שהצעתי שאבא שלו יהיה הסנדק לילד שייולד בתחילת מאי, למרות שכבר היה הסנדק לבן הבכור שלנו (אבא שלי נפטר- אז אני לא מחוייבת) וכך נצטרך לנסות שוב להביא בן - בינתיים הצלחתי להוציא ממנו הסכמה בעניין- אבל נראה מה יהיה כשייולד השלישי- הוא עוד עשוי להתחרט חלילה....

• בהצלחה

• חחחחחח
    בהצלחה
  • סליחהההההההההה?

• חחחחחחח באמא שלי אתן דפוקות
    ומי שיש לה טעויות כתיב תמיד יהיו לה גם אם הכי תנסה בעולם כי זה לא תלוי בה

• סיון, אם אותה אחת עם הטעויות מאוד רוצה להשתדל לא להחשף אז היא תקליד קודם בWORD שיתקן לה חחחחח
  • יומיים אני לא בפורום וכשאני נכנסת אני קוראת שרשור הזוי כזה

• חחחחחחח באמא שלי אתן דפוקות
    ומי שיש לה טעויות כתיב תמיד יהיו לה גם אם הכי תנסה בעולם כי זה לא תלוי בה

• טוב, אני חושדת שזו אופק דין

• סטאסססססססססס אני מחכהההההההההההההההה אל תדאגי

• בהצלחה לחסויה@@!!
  • עדיין לא עשיתי בדיקה, בהחלטה משותפת עם בעלול החלטנו לחכות ליום שישי בבוקר ואם אז עדיין יהיה שלילי ביום ראשון נעשה בדיקת דם.
    תודה רבה לכל המפרגנות לגבי הכתיבה שלי, האמת שפעם בתור נערת תיכון הייתי כותבת לעיתון של התיכון שלי אז כנראה שיש בזה משהו, למרות שהיום אני עוסקת במשהו אחר לגמרי.......
    לכל אלה שהיו רוצות שזו תהיה הן (שירן, מיטל, או מי שעוד רוצה)- אני מאחלת לכן בקרוב ממש ממש, מהר ובקלות.
    נטלי- אני עדיין לא מוכנה לגלות עד שאני בעצמי אדע מה קורה (במיוחד שעברתי לא מזמן הפלה בשבוע מאוד מוקדם)
    מי שרוצה לנסות חם-קר יכולה אבל אני לא מתחייבת לתת פרטים מזהים מדי.
    מבטיחה לעדכן ברגע שתהיה תשובה...

• חסויה (יקרה) בנתיים

• מיצי

• נו, אז עבדו עלינו או שפשוט אין הריון?

• עדיין לא קניתי מקלון, אני אקנה היום ואבדוק שוב מחר בבוקר.
    משום מה, היום יש לי קצת כאבי מחזר, אבל אני יודעת שעד שאני לא מקבלת זה לא אומר כלום..............

• בהצלחה

60 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה