יד בפה- זה לא יפה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז הדס כבר חודש עם האצבעות בפה- גילתה את האגודל מוקדם מידי חחח
    הקטע הוא- שגם כשהיא יונקת, היא מנסה להכניס את האגודל... מה? הפטמה שלי לא מספיקה לה ?חחחחחח

וגם- ככה באופן כללי היא ממש מכניסה את האגודל ומחככת את החניכיים שלה - למעלה ולמטה ולצדדים.. וגם עושה עם השפתיים כמו סבא בלי שיניים.
    האם יכול להיות שזאת הכנה להוצאת שיניים?

6 תגובות
עמוד 1
  • אולי כן אולי לא

דבר אחד בטוח - היא בגיל שבו מגלים את הידיים ואת העולם כולו דרך הידיים
    ולכן כל הילדים בגיל הזה תמיד תמיד עם האצבע וגם כל היד בפה
    ולאט לאט גם עד למרפק בערך (שזה מה שנועם עושה ואז נחנקת חחחחח)

• יאו איזה מצחיק זה
    בנתים זה רק האגודל -וגם היא עושה כאילו מקיאה!
    והאמת , שאני מאפשרת לה להכניס לפה- כי זה באמת חשוב. אבל לא תמיד
    כלומר אני לא פנטית שאני מוציאה לה כל השניה
    אבל אני גם לא אתן לה כלכך הרבה, במיוחד לא עמוק..

• אמילי דוחפת את כל היד פנימה...
    אוריקי גילה את האגודל ונשאר איתו עד גיל שנתיים - בקושי רב הצלחתי לגמול אותו מהאגודל (היתי מחליפה לו את האגודל במוצץ, וככה הוא שכח שיש אגודל והתמכר למוצץ ואז עשיתי גמילה חלקית מהמוצץ - רק בלילה ורק במיטה שלו, הוא עד כדי כך "מחונך" שכשהוא קם ומגיע אלינו לבד למיטה הוא קודם שם את המוצץ במגירה חחחחח אוצר שלי)
    [

• אצלי, הם ככה כבר המון זמן, משהו כמו חמישה חודשים, ועוד אין לנו שן אחת אפילו!
  • ייאווו כמה התמכרויות...
    גמילה מאגודל, גמילה ממוצץ, גמילה מטיוטלים,
    גמילה מטלויזיה , גמילה ממחשב -אה לא, האחרון זה לי...

• חחחחחחחחחחחחחח מיכל

דרך אגב שוב זה לא אומר שהיא תמצוץ אצבע
    גם להב היתה עושה את מה שאת מתארת
    וגם נועם
    ואף אחת מהן לא מכורה לאגודל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה