שאלה חשובה בקשר ללידה של ליעד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו..
    יש קשר בין 2 שקיות של פיטוצין להורדת דופק אצל העובר?!
    יכול להיות שמה שהביא להורדה בדופק של ליעד ובסופו של דבר לקיסרי היו הזירוזים האלו?
    ולמה בכלל נותנים זירוז כשאת נמצאת כבר בפתיחה 10?
    לקח לי זמן אמנם לשאול את השאלות האלו כמו שלקח לי גם זמן להתאושש (חלקית) נפשית ממה שעברתי אבל אני חושבת שעכשיו זה דווקא הזמן המתאים להתחיל להתעסק במה היה, למה היה וכמה היה!

17 תגובות
עמוד 1
  • 2 שקיות??
  • יש לי תחושה ממש חזקה שנעשתה איזשהי רשלנות בלידה שעברתי..
    אני כבר לא מדברת על היחס ועל כל המסביב שרשמתי בסיפור הלידה שלי אלא על דברים ממשיים שרק עכשיו אני מתחילה לקלוט..

• בעניין הפיטוצין בלידה ההשנייה שלי- אני יודעת שהפיטוצין גרם לירידה משמעותית בדופק ל הילדה כבר התחילו לחשוש שהיא תהיה במצוקה. באו כמה רופאים בתוך דקות ספורות והתחילו להתלחשש וגרמו לי לפחדים קרה משהו וכששאלתי הסבירו לי שהפיטוצין הוריד לילדה את הדופק- אני ביקשתי מיד שיורידו את החיבור לפיטוצין ושאלתי מה הלאה- הרופאה אמרה שאם הדופק ימשיך להיות נמוך ישלחו אותי לקיסרי.
    למזלי המיילדת נכנסה באותו הרגע והציעה שיטת זירוז טבעית- הושיבה אותי וביקשה ממני להצמיד את הרגליים מקופלות אל הבטן- זה היה קשה- וקשה בהמשך עוד יותר כי הרגשתי את הצירים למרות האפידורל- אבל זה היה שווה כי מפתיחה של שלוש- בתוך שעה וחצי בערך ילדתי, וזה אחרי כמה שעות שהייתי מחוברת לפיטוצין ובכלל מחכה לצירים שלא התקדמו.
    אני לא הכרתי את הפיטוצין לפני הלידה ולא ידעתי לאילו תופעות הוא יכול להוביל. היום אני יודעת שאבקש להימנע מזה- כדי להמינע מירידת דופק גם בלידה השלישית.
    בעניין הלידה שלך- העיקר שאת אחרי וכולכם יצאתם בשלום. את המסקנות בעניין זה תקחי בחשבון בלידות הבאות.

• זהו גם אצלי נכנסה מיילדת וביקשה שאצמיד את הרגליים לבטן.. אבל הם לא נתנו לזה זמן בכלל ממש 2 דק' ואז הגיע הרופא המסוייט שסיפרתי עליו בסיפור לידה שלי שלחץ לי על הבטן וממש לא התייחס לצרחות שלי שיפסיק.. ממש ראיתי כוכבים באותו רגע אני בחיים לא אשכח את זה.
    ועוד עניין מוזר.. הם אמורים לשאול לפני שהם שמים פיטוצין? כי אותי לא שאלו וגם כשביקשתי שיורידו אמרו לי לא.

מה שבטוח זה שלסורוקה אני יותר לא מתקרבת גם אם העולם יעשה 20 סלטות ורונדלים באוויר

• מה לא שאלו? הם היו חייבים להחתים אותך על זה שאת מסכימה לקבל פיטוצין!
    כמו שחותמים על אפידורל!
  • באמת???

• עד כמה שזכור לי - לא ביקשו ממני רשות לשים פיטוצין, אבל הם הודיעו לי על כל מהלך וגם על הפיטוצין, כלומר אמרו...,עכשיו נחבר אותך לפיטוצין..."- אני הסכמתי כמו עיוורת לכל מכיוון שסמכתי עליהם.
    נשמע מפחיד וכואב מה שאת עברת ואולי באמת היתה פה רשלנות וחוסר התחשבות בכאב שחשת.
    אני נזכרת עכשיו שאמא שלי סיפרה שבחלק מהלידות שלה לחצו לה על הבטן כמו שתיארת ושהיא סבלה כאבים וכל זה ללא כל משככי כאבים.
    יש סיכוי שהם הגזימו עם הכמות של הפיטוצין וחבל שלא אפשרו לך להיות בתנוחת הישיבה יותר זמן, כי אולי היה נמנע הניתוח.
    הכי חשוב שהכול בסדר איתך ועם הילד ושזה נגמר!!!
    את הלידות הבאות אאחל לך שתהיינה הרבה יותר קלות והרבה יותר נעימות- אמן!!!

• עד כמה שזכור לי - לא ביקשו ממני רשות לשים פיטוצין, אבל הם הודיעו לי על כל מהלך וגם על הפיטוצין, כלומר אמרו...,עכשיו נחבר אותך לפיטוצין..."- אני הסכמתי כמו עיוורת לכל מכיוון שסמכתי עליהם.
    נשמע מפחיד וכואב מה שאת עברת ואולי באמת היתה פה רשלנות וחוסר התחשבות בכאב שחשת.
    אני נזכרת עכשיו שאמא שלי סיפרה שבחלק מהלידות שלה לחצו לה על הבטן כמו שתיארת ושהיא סבלה כאבים וכל זה ללא כל משככי כאבים.
    יש סיכוי שהם הגזימו עם הכמות של הפיטוצין וחבל שלא אפשרו לך להיות בתנוחת הישיבה יותר זמן, כי אולי היה נמנע הניתוח.
    הכי חשוב שהכול בסדר איתך ועם הילד ושזה נגמר!!!
    את הלידות הבאות אאחל לך שתהיינה הרבה יותר קלות והרבה יותר נעימות- אמן!!!

• תודה רבה, אמן מהפה שלך לה'.

• להחתים על פיטוצין??
  • מאמי יש כל כך הרבה רשלנות שם
    כשתירצי עורך דין דברי איתי

• אויש זה לא נשמע טוב...

בחיי, צריך להגיד תודה לאל שיוצאים מהידיים שלהם בריאים ושלמים...
  • ענבלו'ש אני תכננתי לעשות כאן שרשור ענקקקקק ולהגיד כמה דברים על רופא מסויים שאם קראת את סיפור הלידה שלי בטח ראית מה רשמתי עליו אבל ממש פחדתי לעשות טעויות אני מפחדת שהם יתבעו אותי אם אני אציין את השם שלו..אבל אני לגמרי חושבת לתבוע.. הם עשו איתי כל כך הרבה טעויות.. אפילו בתפירה של הניתוח..
    קיצור סורוקה כל כך לא מומלץ!!!

• ומעבר לכל זה באמת באמת ולא על משהו הייתי רוצה שכל הבנות שאמורות ללדת שם יידעו מה הולך שם.. אפילו אם בחורה אחת תציל את עצמה מהסיוט הזה ובמיוחד במיוחד מה"רופא" הזה זה יעשה לי טוב על הלב..
    אני אגיד לך את האמת ואמרתי את זה שלשום גם לג'ני (ג'ןג'ן) החוויה הזאת בנוסף לעוד כמה דברים מסביב - אבל בעיקרררר החוויה הזאת - הביאה אותי מלרצות להקים משפחה של 3-4 ילדים להסתפק בילד המקסים והאחד הזה שיש לי.
    אם אני רק מנסה לחשוב על לידה נוספת אחרי הלידה הזו כולי מצטמררת ומסתגרת בתוך עצמי..

• מאמי אני עברתי שתי לידות עם פיטוצין
    לא החתימו אותי על שום דבר ודבר שני בלידה של אדיר היתהירידה בדופק והחליטו להפסיק את הזירוז ולנסות ללדת עם צירים טבעיים כאשר הפסיקו את הזירוז הדופק חזר להיות תקין הייתי שלוש שעות בלי זירוז אבל הלידה לא התקדמה אז חזרו לזירוז
    כמה זמן ארכה הלידה שלך? שתי שקיות נראה שזה המון אני בלידה של 17 נראה לי שמו לי רק אחת

]
    ]
  • מה אז יוצא שרק אותי החתימו על כל דבר?
    חחחחח
  • הייתי עם פיטוצין, גם רק מפתיחה 10 כי צירי הלחץ "לא היו אפקטיביים" לפי מה שאמרו לי... הוא פשוט לא יצא.

לא החתימו אותי על כלום
    רק עדכנו שמוסיפים.. ממש לא בדקתי כמה שקיות.. די ראיתי כוכבים בשביל לבדוק את זה

מה שכן אחרי שכתבת את זה אני פתאום כן חושבת שיש קשר בין פיטוצים לירידה בדופק ומצוקה- כי גם אצלי, אחרי כמה זמן של פיטוצין, הייתה מצוקה ונעזרו מיד בוואקום

וכל זה היה ללא אפידורל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה