היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שהוא רוצה עוד ילד. כי הוא "מזדקן" ואין לו זמן לחכות עד גיל 3. שזה אני תירצתי לו עד גיל שלוש, כי אז הילד כבר מסיים ליהיות תינוק ובלהבלה בלה.....
17 תגובות
עמוד 1
באמת למה את חושבת עליהם בכלל?
תעשי מה שאת ובעלך מרגישים וטו לא!!!!!!!
בהצלחה
מאמי קודם כל אני שמחה בשבילך שזה הגיע מבעלך הרי אמרת שאת טיפטפת לו את זה אז עובדה שהפנים.. בנוגע למשפחה שלך, למה את מוטרדת? למה שיראו את זה בעין לא יפה?? הם עוזרים לכם במחייה?
למה שלא יקבלו את זה בעין יפה מאמי?
אל תחששי מתגובו- ההחלטה בסופו של דבר היא שלך ושל בעלך- ותאמיני לי שמניסיון- כייף שיש הפרש קטן בין האחים- שמואלי מטורף על אחותו - הוא כל בוקר מחבק אותה ומנשק אותה ודואג לה כל כך- זה כזה מקסים. אני בטוחה שהאהבה הזו תגבר ככל שיגדלו. אני בעד בעלך- אבל תחשבי גם על עצמך ותבדקי אם יש לך כוחות נפשיים לעוד ילד כרגע- אני מחכה לראות בקרוב סרגל היריון תחת הכינוי שלך-אמן!!!
לא, לא טיפטפתי לבעלי על עוד ילד..הוא תמיד רצה כמה שיותר. וזה לא שאני תלויה במשפחה, אנחנו מכלכלים את עצמינו לבד...פשוט הם לא ממש רצו את מה שכבר נולד כשעוד הייתי בהריון.... אז אני ממש מרגישה כאילו אני ילדה שעושה איזה מעשה קונדס חמור אם אני נכנסת להריון ואוי לי. זה דפוק אני יודעת. אבל זה מכרסם אותי ואני לא מצליחה לשחרר מהרגש הזה שאני עושה משהו "לא טוב", זה כזה דבר מהילדות עוד.....בע
אני לא מאמינה לזה
באמת מה את חושבת עליהם בכלל??? אלו החיים שלך ושל בעלך אם כל הכבוד למשפחה שלך הם לא צריכים להתערב אני מתה לעשות עוד ילד עכשיו,תאיר עשתה לי חשק עצום אבל אני חייבת להתאושש נפשית ופיזית קודם..
מאמי תעשו מה שהלב שלכם אומר בלי להתייחס לסביבה
כן בטח שלחי לי מייל
טוב אני חייבת לרשום את זה מתנצלת מראש אם זה ייראה לך בוטה. את אמא לפני בת של! אם למשפחה שלך יש איזה שהיא בעיה עם היצירה שהבאת לעולם אז אולי המילה משפחה היא מילה שלא מתאימה להם. אני עוקבת כבר תקופה אחרי ההודעות שלך וזה תמיד נראה שאת מתנצלת על מי שאת או מה שאת עושה, את אולי צריכה מישהו חיצוני מאמי שיוכל קצת לעשות לך סדר בתמונה. תזכרי דבר אחד כשההורים שלך עד 120 לא יהיו יותר, את זו שתשארי עם התא המשפחתי שייצרת ואולי אז זה כבר יהיה מאוחר מידי להתחרט על למה לא פעלת בצורה שונה. תלכי עם הלב שלך עם הלב של בעלך. אם בא לכם עוד ילד תביאו אם לא בא לכם אז לא, אבל הדגש זה על הרגשות שלכם!!! אני מקווה שתראי את עצמך בתוך התמונה הזאתולא את ההורים. אני בטוחה שאת מקסימה אז אל תתני לאחרים להוריד לך את המצב רוח ולהוות השפעה על החלטותייך.
כן עינבל, איזה קטע זה שמי שעושה לנו חשק זה דווקא הילד שרק נולד לנו...
שלחתי
מאמי אל תשימי על אף אחד!!!! גם ההורים שלי לא היו כל כך שלמים עםהרעיון של להביא ילד משלי בטענה שזה מוקדם מידי בשבילי ובלה בלהההההה
מה אכפת לך מה אנשים אחרים חושבים??? עכשיו אתם משפחה וזאת החלטה של שניכם בלבד!
אני רוצה להגיד לך, שבין הילדים שלי יש הפרש ממש קטן (שנה וקצת) ואמנם השנה הראשונה היא קצת קשה, אבל לראות איך הם אוהבים אחד את השני, משחקים ביחד, מגנים אחד על השני, זה הדבר הכי מדהים שיש ושווה כל קושי
היי,
קודם כל- חשוב לי להגיד לך- שעם כל הקושי שבעניין- תזיזי את כולם הצידה מהמחשבות, ותעשי אך ורק מה שמתאים לך ולבעלך. חד וחלק.
מעבר לזה- אניזוכרת שיש קטע עם המשפחות אצלכם.. משני הצדדים.. ומודה שגם מתעניינת בסיפור..
תודה לכולן
לא הבנתי- מה הכוונה רק מבחינת טקסים ופולחנים? כלומר- את רוצה להגיד שאת כן מאמינה?