שאלה על הירדמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות,

בהנחה שהבייבי שלכם יודע להירדם לבד, האם אתן שמות אותו במיטה והולכות,
    או שלמרות שהוא רגוע ויכול להירדם לבד אתן נשארות ליד המיטה ומרדימות או עושות משהו אחר?

אני לא מדברת על שינת הלילה
11 תגובות
עמוד 1
  • טוב מה שאני אגיד לא יעזור כל כך...
    אבל הבת שלי לא נרדמת לבד, אלא אם כן היא סחוטה
    מה שכן אני שמה אותה בעגלה (פעם הייתה נרדמת אחרי אין סוף נדנדודים, או על הציצי שלי) היום היא רגילה להרדם בעגלה ואני מעבירה אותה למיטה..
    בגן מרגילים אותה להרדם לבד במיטה
  • נקודה רגישה ...

• אני נותנת לה להירדם לפעמים שמה לה מוצץ
    יש מצבים שהיא לא מצליחה להירדם לבד אז אני עוטפת אותה בשמיכה
    מלטפת אותה ומנדנדת תאיר ממש אוהבת את זה

• אני מניחה במיטה והולכת....
    בדכ"כ תוך 5 דקות הם ישנים!
  • ויקי- איך הרגלת אותם ככה?
  • אני מניחה, נותנת נשיקה, חיבוק, עוטפת כל אחד מהם בשמיכה בצורה ובדרך שהוא /היא אוהבים ויוצאת ומקווה לטוב
  • תאמת שאין לי מושג.
    פשוט זה ככה מההתחלה, גם כשעוד היו איתנו בחדר. פשוט הייתי שמה אותם במיטות/עריסות ויוצאת.
    לפעמים הם עוד משחקים קצת, כשהיו ממש פיציים הסתכלו על המובייל.... וזהו, נרדמים.
  • טוב שאלה טובה!
    עד גיל שנה וכמה חודשים לינוי לא הייתה נרדמת לבד, הייתי או יושבת על ידה ומחזיקה לה יד או מלטפת או שהייתה נרדמת בידיים שלי, כשהחלטתי לעשות לזה סטופ פשוט הרגלתי אותה לאט לאט לישון ולהרדם לבד, היום היא נרדמת לבד, בצהרים היא מקבלת חיבוק ונשיקה ולמיטה ואני יוצאת במיידי ובלילה בקבוק נשיקה לילה טוב אמא אוהבת אותך ויוצאת, לפעמים היא מקטרת אני נכנסת מלטפת נותנת לה עוד נשיקה ויוצאת...
    בלי עין הרע למה מזה סבלתי בגיל יותר מוקדם!!!

• במהלך היום היא יושנת בלול אז אני ליד בכל מקרה.
    בלילה, מניחה ויוצאת מהחדר, וכשהיא קוראת לי אני באה נותנת מוצץ ויוצאת מהחדר שוב.
    אבל בובי היא פיצית אצלך לזה עדיין.
    אחרי שהיא נרדמה, בטח שאת יכול לשבת ולבהות בה עם חיוך דבילי ולנסות להבין איך הצלחת לעשות משהו כזה מושלם
    [

• מאיה בת 3.5 שבועות ונרדמת רק בידיים או בעגלה עם נדנודים. בספר של הלוחשת כתוב שהם צריכים להתרגל להרדם לבד,איך מרגילים אותם לזה!?
    נקרע לי הלב כשהיא בוכה,אני נותנת לה לבכות איזה דקה שתיים,כשאני לידה ומיד מרימה.
    זה מוקדם מידי ליצירת הרגלים?

גני הבת שלך נרדמת לבד? ביום ובלילה? הן בערך באותו הגיל לכן אני שואלת

[[url=http://www.familylobby.com]
  • אוריאל נרדם לבד. סיפור נשיקה ולילה טוב. בגיל קטן הייתי נשארת לידו עם טפיחות בישבן וככה נרדם. נטלי, בר"ה, נרדמת לבד אבל אני עומדת לידה עד שהיא עוצמת עיניים כי הנוכחות שלי מרגיעה אותה. וזה לוקח בדר"כ 2-5 דק'

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה