היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואלה בעלך פיזיותרפיסט? מי יפרנס? עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
חחחח חולה על השאלה הזו!!!!!!
מזלי שבעלי לומד הנדסה עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
בנות, אני לא יודעת עד כמה אתן מודעות לזה, אבל נכון להיום יש המון המון בנות שדווקא גבר נשוי עם טבעת עושה להן את זה... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
איזה קטע שאת מעלה את זה ! אבא שלי צורף אז בדיוק שבוע שעבר הלכתי לחנות שלו ובחרתי לבעלי טבעת נישואין חדשה דנדשה, מהממת!!! אבא שלי הכין אותה מהזהב של הטבעת הישנה, כך שזו בעצם אותה הגברת בשינוי אדרת
אה, ובעלי סיים עכשיו תואר שני בהנדסה, עם עוד קבוצה מאוווד נכבדת של בנות. הן כבר ממש לא רק בפיזיוטרפיה, ריפוי בעיסוק, אחיות או לימודי מגדר. לימודי הנדסה הם נשיים יותר מאי פעם
עדי צודקת
גם אחותי אמרה לי את זה. חשבי שהיא צוחקת... איך אפשר להיות שפל ככ?? ג אםם היא מסמלת אני לא מעוניין זה גם טוב... זו המטרה... אמרתי שהוא לומד הנדסה בגלל המשכורת לא בגלל משהו אחר...
איזה בנות הזויות אני עדיין בהלם שאפשר להיות שפל ככ... עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
לפני החתונה בעלי טען שזה יפריע לו בעבודה ואז עשינו שני טבעות הכי פשוטות ודק' . רק מה כעבור 5 שנים בעלי החליט להתדרג ורכש זוג חדש ומאוד גדול והולך עם שתי הן. לגבי טבעות שיכולה לעזור הכל תלוי בבעל . http://www.holdthatpic.com/