חידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מקלחים 2 ילדודים כשאין מים חמים (לא היה שמש ומסתבר ש...... אכן ניחשתן נכון הדוד חשמל לא עובד
    [

13 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחח איזה מבצע....!

כל הכבוד לך תאמיני לי, אני הייתי מתחרפנת

• כל הכבוד לך
  • חחחחח כל הכבוד לך שהחלפת מים

• קבלי צלש!
  • יסמין אם זה היה פיפי בקטנה והוא היה לבד באמבטיה אז לא נורא. אבל גם אמילי היתה באמבטיה והוא דפק מה זה פיפי, כמו גדול בצע לי את כל האמבטיה צהוב!

מיצי - כן אני מכירה את המכשיר "אטמור", לרוב יש לי דוד שמש, ואם אין שמש אז יש דוד חשמל, וגם אותו כמעט ולא מפעילים כי יש לנו הסקה מרכזית לכל הבית שמחוברת גם לדוד, פשוט לא מילינו סולר להסקה עדיין אז אי אפשר להפעיל אותה.
    וגם יש לנו יותר מדיי אמבטיות (יש אמבטיה שלנו שבה אני מקלחת את הילדודים, 2 מקלחונים אחד שלנו ואחד לילדודים) וזה כבר יוצא המון מכשירים
    [

• חחחחחחחחחחחחחחח
    כל הכבוד!
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • יאו את תותחית
    איזה סבלנות!

הייתי נוסעת להורים שלי - שלום וביי

• חחח
  • אני כבר מזמן עברתי את שלב האשפוז בגהה.... מכאן זה רק לספארי ברמת גן לכלוב הקופים
    [

• חחחחחחחחחחחחחח אין עלייך, כל הכבוד על הסבלנות!
    אנחנו התקנו חימום גז - מאוד נוח ופרקטי, לא צריך לחכות עד שהדוד
    יתחמם ותמיד יש מים חמים

• אולצ'יק בד"כ לא צריך דוד, כי יש הרבה שמש , יש ימים בודדים שצריך חשמלי.
    אבל יאללה בקטנה
    אני עוד לא סיפרתי לכן איך התקלחנו בעלול ואני - גם באמצעות הקומקום חחחחחחח
    בררררר קר לי רק מלהיזכר בזה
    [

• יאו אתם משוגעים!

• חחחחחחחחחח יאללה - להתקלח עם קומקום - תענוג לא מהעולם הזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה