חח איזה קרועה אוריאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משום מה, כשהיא רוצה להגיד "לא" היא מוחאת כפיים.
    אני מאכילה אותה , כשהיא לא רוצה או כשהיא כבר שבעה,
    היאעוצמת עיניים ומוחאת כפיים.
    אני מרחיקה את הכפית ,היא מחייכת וכרגיל .
    אני שוב מקרבת כפית - היא מוחאת כפיים ועוצמת עיניים (כאילו ,אם אני אלא ראה זה יעלם)
16 תגובות
עמוד 1
  • מצחיקה
  • חמודה

דור מזיז לי את היד ועושה לא עם הראש

• איזו מתוקה!!!!!
    כמה אופטימיות טבעית יש בה!!!!!
  • איתמר מעולם לא מסרב לאוכל

• יעל
  • לפחות לא תהיה להם בעיית השמנה כשיהיו גדולים...

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• זה בטוח
  • חחחחחחחחחח איזו גנובההההההההההה

• אוי איזה דבר יש לך בבית לאכול אותה,
    אני מדמיינת את הפרצוף היפה שלה עוצם עיניים.

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מתוקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה