קשיי פרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל שאני צריכה להגדיל את ממוצע ההודעות היומיות שלי
12 תגובות
עמוד 1
  • וגם אני כדי להגדיל את הממוצע
  • זה אמנם גן חדש..ואמנם היה טיפה יותר קשה , אבל לא ברמה שלדעתי לפחות היא קריטית .
    תשומת לב שהוא מקבל .בטונות!
  • האסימון שלו ירד
    הוא התחיל לקלוט שאמא ואוריאן נשארות בבית והוא הולך לגן טבעי וחלק מהשגרה
    והוא גם רוצה ..

• שולחת מלא
  • גם אצלינו נפל האסימון פתאום תמיד היה לשקד קשה להיפרד בבוקר ועכשיו זה ממש הוקצן כי היא קלטה שאני בבית עם יהב וזה ממש מוקצן עד כדי נ
    מלחמות בבוקר וממש טירוף מקווה שיעבור מתישהו

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תנסי לבדוק אם קרה איזה מקרה חריג- מישהו הרביץ קילל וכו'

• אם את זוכרת - ליובל היה מאוד קשה להפרד כשחזרנו מחופשת סוכות.
    יכול להיות שעכשיו כשהיה חולה הוא הפנים שאת בבית עם אוריאן ופתאום בא לו גם.
    אם הוא אכן שמח ומאושר ומשתתף בגן וזה רק עבורך - נסי להתעלם מזה כל האפשר, אין צורך לעשות שיחות נפש וכד', זה יעבור כפי שזה הגיע.
  • יש להם תקופות כאלו...
    אם הוא חוזר שמח מהגן זה כנראה לא צריך להדאיג אותך

גם לי היה את הקטע הזה עם רעי, ובסופו של דבר הבנתי שהרבה יותר נחמד וכיף לו בגן מאשר בבית! הילדים, היצירות, האוירה... תוך כמה דקות מהרגע שאת הולכת הוא כבר חוזר לעצמו ועושה חיים...
    גם ככה היום שלו די קצרצר בגן (עד 14:00, לא?)

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כמו שהבנות כתבו... אם הוא היה איתך בבית עכשיו והבין ששתיכן נשארות בבית ומבלות יחד בזמן שהוא בגן, מאוד יכול להיות שזה מקשה על הפרידה.

אבל רגע אחרי שהוא נפרד הוא נזכר גם כמה כיף בגן

• תודה
  • גם אני בדעה שהאסימון נפל לו והבין שאת בבית עם אוריאן
    שיעבור מהר
  • אני חושבת כמו הבנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה