היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יקירה, סופרת את הימים יחד איתך, את בטח במתח מטורף, לי יש עוד שבועיים לחכות ואין לי מושג איך אני מעבירה אותם מבלי להתחרפן... איך את? מחזיקה לך
11 תגובות
עמוד 1
אפוש מאמי, מאיפה שמעת שלא התחרפנתי? חח חח בעקרון אני כבר יכולה לעשות בדיקה מחר אבל אני מתה מפחד, אז אעשה ביום חמישי.... מלבד כאבים בשחלות מההורמונים אין לי בכלל תופעות של תחילת הריון וזה מטריד.... אני יודעת שלא כולן חוות אותן, אבל אם היה אפשר לקבל איזה רמז קטן זה היה נחמד...
זה לא פשוט לעבור את השבועיים האלו, אבל תנסי כמה שיותר להעסיק את עצמך ולחשוב על זה כמה שפחות... ככה עובר הזמן יופי... למרות שמידי פעם הטירוף אוחז בי.... חחח ח
בננות, שבוע הבא , עושה הזרעה, וגם אני כבר רוצה לדעת מה יהיה החודש, ממש במתח עוד לפני....חחחח
אז גם אני מצטרפת למתח!!
כל הכבוד לך על הגישה הרגועה..באמת עדיף כמה שפחות להתעסק בזה.. וזה שאין לך סימנים זה לא אומר כלום. סימנים מגיעים אצל רוב הנשים בשלבים מאוחרים יותר. מה שכן זה כל-כך כיף להיות אחרי הבדיקות, זריקות וההזרעה, עכשיו אפשר לנוח ולהירגע. המשך ערב נעים
וחיוכית, שיהיה בהצלחה ושיעבור מהר ובקלות אל תשכחו את הדייט שלנו, מתי אמרנו שזה?
אפוש את צודקת, זה ממש כיף להיות אחרי כל הזריקות והבדיקות וכל הריצות האלו.... אבל עכשיו כאילו משהו חסר לי
מצחיקולה אבל אני מבינה אותך, בדיוק גם אני חשבתי לעצמי שאני די משועממת שאני כל היום בפורום.. זה הדבר הכי קרוב להתעסקות הזאת עם ההריון עכשיו כשסיימנו את הטיפול. שיהיה לנו חודש מוצלח!!!!
גם בזמן הטיפול כל הזמן הייתי בפורום
גם אני, זה בסדר, כל יום מספר פעמים שלא נגיד אותם כי זה קצת פדיחות לפני טיפול, בטיפול, אחרי טיפול, בלי טיפול בכלל
המפגש שלנו בהחלט מתקיים 12.1.12 עכשיו שפשושה פתחה את המזל שלנו בפורום, אחת אחת נתבשר בברכה ונקבל את המתנה שלנו... הלוואי שהחודש אנחנו עוברות לפרום השכן!!!!