יכול להיות שזה זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם אני הולכת הליכה ממושכת/עמידה ממושכת (-משהו כמו 20 דק'...) כואב לי בעקב של הרגל..... (-ואני עם נעל שטוחה לגמרי) וקשה לי לעמוד...... יכול להיות שזה כבר מעכשיו קשור להריון? לא מוקדם מידי??

6 תגובות
עמוד 1
  • בטח יכול להיות.
    הרחם גדל ואיתו הבטן יוצאת מהאגן, שיווי המשקל שלך משתנה וכך גם הצורה שאת דורכת על הרגל.
    ממש לא מוקדם מדיי
    [

• ישר קרץ לי ה"נעל שטוחה לגמרי"
    זה הנעליים האלה שמרגישים את הרצפה? כאלה בלי סוליה בכלל ? בלי תמיכה?
    זה לא טוב!
    זה לא טוב לגב שלך במיוחד בהריון עם תאומים.
    אני ממליצה לך ללכת לקנות נעל טובה, שטוחה ואיכותית במיוחד אם את צריכה לעמוד הרבה זמן.

• מאמי הכל יכול להיות.זה 2 בובה.
    ובאמת חייבים ללכת עם נעל נוחה בשביל הבריאות שלך
    תשמרי על עצמך מותק

• לא,אני לא מרגישה את הריצפה איתה.......

בעלי רצה לקנות לי את הנעלי קרוקס הסגורות האלה... שנראות ממש כמו נעל.... זה יותר טוב......?

• כן זו נעל מעולה להריון ובכלל היא טובה..
  • רק תיזהרי עם קרוקס מאמי כי עכשיו חורף והן ממש מחליקות...

אחת האחיות אצלנו שברה את היד, כי היא החליקה עם הקרוקס, ולך במצבך העדין אסור ליפול

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה