שאלה/סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי 2 שאלות
    .
    ממתי אמורים לתת לילד לישון על כרית?
    מאיזה גיל מומלץ?
    מאיזה גיל אתן שמתן או מתכוונות לשים?
    יש כריות מיוחדות או כל כרית שלא גבוהה מידי?

ו....
    מה דעתכן על מיטת מעבר?
    העברתן ממיטת תינוקות למעבר או ישר לנוער כזה מאובזר בהתאם????

9 תגובות
עמוד 1
  • אני העברתי ממטית תינוק למעבר בגיל שנה ו 7 חודשים הבן שלי גבוהה והיה מסוכן
    ועברתי מיד על כרית לא גבוהה מידי
  • הבת שלי ישנה איתו בנתיים עם כרית אורטופדית לתינוקות.. ומיטת מעבר אני יקנה לה עוד חודש חודשיים..

• אוריה התחילה לישון על כרית מגיל שנתיים בערך
    וכרית נוצות כמובן!

והעברנו ישר למיטה נוער
    מעבר לדעתי מיותר!..

• אנחנו עדיין לא שמנו לאריאל כרית והיא בת שנה ו3 חודשים
    אני אשים לה נראה לי בגיל שנתיים משהו כזה..

מיטת מעבר זה דבר מיותר בעיניי אבל אין לי ברירה ועכשיו נצטרך לקנות ולהעביר את אריאל לשם ואת התינוקי החדש
  • זאת סיבה בעצם שאני שואלת, חושבת ומתכננת איך אני עושה את הקומבינה עם התינוק/ת חחחח
    לינוי בעזרת השם אמורה להיות בת שנתיים וחודשיים-שלושה כשאני אמורה ללדת בעזרת השם.... אז מתכננת מה לעשות...

• מה שלא תחליטי שיהיה בהצלחה.

רציתי רק להוסיף הערה קטנה:
    מה שלא תחליטו, עדיף כמה שיותר מוקדם, על מנת שהילד הגדול יותר יספיק להתרגל למיטה החדשה ולשכוח מהישנה, וכך כשיצטרף/תצטרף הקטן/ה, לא ירגיש ש"לקחו" לו את המיטה בשביל התינוק/ת.
    להפחית גורמי קנאה אפשריים.
    וסתם להנאה שלך, להשתמש במיטה "חדשה" לנסיך או הנסיכה שיבואו.

כך עשיתי עם העגלה, למרות שהעדפתי את הטיולון של הבוגבו על פני טיולון רגיל, כיבסתי, איחסנתי ואני משתמשת בטיולון פשוט כדי שיספיק לשכוח ולא יכעס על התינוקת ש"תתפוס" לו את העגלה.
  • אוריאל מגיל שנתיים עם כרית קטנה - יש כאלו לפעוטות

• למה מיותר מיטת מעבר הבן שלי עדיין יושן במיטת מעבר והוא ישן עוד שנה ואז הבת שלי תישן על המיטה
    אני לא רוצה לקנות לבן שלי מיטה עשכיו כי הוא עדיין נופל ממיטת מעבר ממיטת נועה יהי מסוכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה