בנות אולי מישהי יודעת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם זה נכון שהיום שהאישה חוזרת מהמקווה זה היום שהיא אמורה להכנס להריון?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שזה עובד ככה... עם כל הכבוד למקווה ויש לי הרבה כבוד לא נראה לי שיש קשר בין המקווה לבין יום הכניסה להריון... או שלא הבנתי את השאלה
  • נראה לי שהבנת... פשוט אני מנסה להיקלט ואמרו לי לנסות ביום שאני חוזרת מהמקווה...
  • אם כך כמובן שתנסי, אבל לא רק באותו היום. אני יודעת שיש דרך לחשב ימי ביוץ וכאלו, אולי תתייעצי בפורום מנסים להיכנס להריון? שיהיה המון בהצלחה ושתיקלטי מהר להריון מלא ותקין
  • אני לא דתיה- אל תתפסי אותי במילה.. אבל אני מנסה לחשב את זה
    בעקרון הביוץ זה אחרי 14 יום מהמחזור האחרון
    או 14 יום לפני המחזור הבא.

לגבי המקווה- מקבלים מחזור מחכים שבוע, מחכים עוד שבוע נקיים ואז טובלים- זה יוצא שבועיים

אז בעקרון לפי הספירה זה יוצא מתאים הביוץ ויום הטבילה

אבל זה לא תמיד נכון, כי לפעמים יש ביוץ מאוחר אפילו בכמה ימים מאוחר , ויש בנות שיש להם ביוץ פעם בחודשיים. אי אפשר לדעת

שוב- אני חושבת שמה שכתבתי זה נכון
    לא להרוג אותי אם לא..

• ממה שאני יודעת היום של המקווה בדרך כלל יוצא גם היום של הביוץ
    בגלל זה אמרו לך
    בעז"ה שתקלטי מהר ובקלות

• תודה בנות איזה כייף שיש עם מי להתייעץ..... הלואי שהחודש אני הקלט
  • בהצלחה!

• הלוואי מותק!

נחזיק לך אצבעות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה