וכרגיל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני הורסת לעצמי הכל...

קודם כל היי... לא הייתי כמה ימים יש לי מלא עידכונים אבל לא יודעת אם זה מעניין אתכן אז חפיף...

רציתי סתם לשתף( וכנראה גם להוכיח עוד יותר למה אני במצבי)
    אני לא יתקרצץ פה אל דאגה כבר ראיתן שאני נותנת לכן אויר וגם שמתי לב שהרבה בנות חזרו לכתוב בלי חשש ובאסה
12 תגובות
עמוד 1
  • למה עזבת?

מה שלום הילדים?

בואו לקרוא על הסדרה החדשה של לנור ותעזרו לי אולי....:) לזכות בתחרות
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5537

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5522

• למה מאמי?
    את תתכחשי לזה שאת יכולה להיות ממש מוצלחת....

חבל

אל תחששי
    עובדה שאת מוכיחה את עצמך...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם אני מתגעגעת!!
  • עדי
    קצת בא לי לבכות...

אני אדבר רק בשם עצמי:
    1) מאד מאד מעניין אותי!!
    2) את אפילו לשניה לא מבלבלת במוח
    3) עוד לפני שמישהי בכלל רמזה לכיוון של "בלבולי מוח" או "התקצצות" או "את לא מעניינת", את בעצמך כבר הורדת לעצמך את הלום הזה בשיא העוצמה, ישר לבטן...

......... ולענייננו: את יכולה לקבל הרבה עזרה בתחום התעסוקתי, ובתחומים נוספים. באמת שהרבה עזרה - לא הייתי כותבת לך סתם.
    בבקשה תדברי איתי מחר - אני במשרד.
    בבקשה.
    בבקשה.
    אני מחכה לטלפון שלך.
    בבקשה.
  • למה נעלמת?

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אין לי הרבה מה לכתוב חוץ מזה שהמצב איתי רע...
    הילדים בסדר ב״ה
    אני כבר אצא מזה איכשהו תודה על החיבוקים
  • עדי!!!

תפסיקי להתנצל בפני כולם!!! אין לך על מה! את לא חפרת לי... וחוץ מזה שאני זו שהתקשרתי.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה