היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום פגשתי מכרה שלמדה איתי (ולא יודעת על ארבל) והיא שאלה אותי אם אני בהריון... כי באמת יש לי בטן של חודש חמישי בערך.... זה הגיוני שחודש וחצי אחרי הלידה אני עדיין נראית בהריון??? לעזאזל, עליתי 5 קילו מהלידה!!!! זה המון!!!!
אוווףףףף... לא בא לי לקנות שמלה חדשה לחתונה במידה גדולה...
באסההההה.....
10 תגובות
עמוד 1
אוי, באסה......
חחחחח... ידוע ומוכר ואני באתי לפתוח הודעה היום שנראה לי שאני היחידה שעלתה במשקל אחרי הלידה במקום הפוך!
אל תקני מידה גדולה מצחיקה. שימי מחטב או משהו כזה והכל יהיה בסדר... או תקני שמלה בסגנון מסויים שהיא 1 סייז אבל רחבה בבטן - כמו מה שלבשתי לחתונה שלך. הייתי יכולה ללבוש אותה גם בהריו בחודש 9 וזה עדין היה עולה עליי...
מבינה אותך מאמוש!!! לא נורא, לאט לאט אני בטוחה שתחזרי לעצמך... לא רק שהיית בהריון גם עברת טראומה נפשית עצומה... לוקח זמן.
מחטב יכול לעשות פלאים, תנסי...
תודה מתוקות!!!
מיכלי, נראה לי שזה מה שאעשה.... יש לי כמה שמלות כאלה... ובשילוב עם מחטב נראה לי שיהיה בסדר...
נראה לי שהגיע הזמן להפסיק עם האפייה הזאת...חחחח.....
חחחחחח..... אבל בד"כ מי שאופה- לא אוכל... מ-מ-ש!
את אוכלת? אלו דברים שאת אוהבת? כי זה לא בשר או משהו כזה....
בד"כ אני לא אוהבת פשטידות אבל בעלי ביקש כל כך יפה אז הכנתי... נראה, אולי יצא כל כך טעים שאני אתחיל לאהוב
מאמי את לאט לאט תחזרי לעצמך גם אני חושש וחצי אחרי ושום ג׳ינס לא עלה עלי רק עכשיו התחלתי לחזור לעצמי
חודש? לי לקח חצי שנה עד שהבגדים ישבו עלי נורמאלי. גם בציצי.