היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שירה , לא להיות כלכך בבאסה לא נורא. יהיה עוד מפגש יקירתי אני גם ממש רציתי לבוא אבל ידעתי על המזג האויר מבעוד מועד אז לא פיתחתי ציפיות!
זה כן באסה כי כל כך בא לי לפגוש את כולן (הבנתי שמלא מגיעות) בכל מקרה ברכבת ובאוטובוס זה בלתי אפשרי התעללות בילד......
מאמי בהחלט ממש מתסכל אבל ממש מובן לא הייתי נגררת עם אוטובוסים... ומאמי עוד ף סופית אחת בכותרת והייתי עפה...חחחחחחחחח אנחנו נעשה עוד מפגש ויהיה בסדר בובה.... רק שאלה אין מצב שבעלך מביא אותך לרכבת בראשון? למה אוטובוסים??
ירדן אני יכולה ברכבת אבל זה בדיוק אותו הדבר כמו אוטובוס אז מה הטעם? ועוד ברכבת הנסיעה יותר ארוכה כי אני צריכה להחליף רכבות
מאמוש מה תעשי כל החורף תשארו בבית? תינוק יכול לצאת גם בחורף וגם בגשם.... תעטפי אותו טוב ותעלו על רכבת...
גם אני ב"ה יגיע עם תמרי...
ואם את עדיין חוששת אז באמת שיהיו עוד מפגשים
שירה, מאיפה את מגיעה? הייתי בטוחה שאת מרחובות....
מיטל אני אצא בחורף אבל לא במזג אויר כזה! סופות! בימים יפים אני אצא..... ואין מצב אני מגיעה בלי יהונתן כל הכיף שלי זה איתו אנחנו לא נפרדים
סמיילי אני מראשון לציון
אז תבואי בלי יהונתן אין לך סידור איתו? משפחה משהו? שישמרו עליו?
שירה, האמת היא שגם אני כמוך לא הייתי נוסעת ברכבת/אוטובוס, בסופות עם תינוק קטן... או שהייתי לוקחת מונית ספיישל, אבל זה תענוג לא זול בכלל הלוך-חזור...באסה...
לי כניראה יש רכב אבל מפחדת להוציא את תאירוש הלוואי והיה אפשר לדחות קצת
די בנות אל תבריזו
ענבל, גם את לא מגיעההה?!?!?!?!?
אבל אני עדיין אוהבת אותך
מיטל זה לא הברזה מאמי אני האחרונה שהיתה מבריזה כי אני חולה על המפגשים האלה איתכן אין עליכן
סורי בנות אל תכעסו אבל אני ממש לא מבינה אתכן ולא מסכימה איתכן אני הייתי נוסעת בלי סוף עם להב באוטובוס או ברכבת לחיפה לבד מירושלים עם החלפה של רכבות, בקור בגשם בחורף בקיץ בכל מצב אפשרי הגעתי למפגש אחד בעזריאלי שכשחזרתי ירד שלג בירושלים
ועוד משהו לדחות אותו זה לדחות תכלס ליוני - כי עד אז אי אפשר אף פעם לדעת על איזה מזג אויר ניפול
אם הנסיעה ברכבת היא חצי שעה + החלפת רכבת באמצע ונסיעה באוטובוס היא גם חצי שעה בלי שום החלפה מה עדיף?
רכבת
אבל זה עם להחליף תחנות באמצע ובמזג אויר כזה לא יודעת כמה נוח זה להחליף תחנות עם עגלה בגשם....
אבל ממי כשאת מחליפה תחנה ברכבת זה מקורה סגור, לא נכנס גשם