היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מבשלת כל יום ארוחה טרייה,יש ימים שאין לי כוח ולפעמים אנחנו אוכלים את האוכל משבת עד יום שני-שלישי,אני בכוונה עושה כמויות יותר גדולות
18 תגובות
עמוד 1
ציטוט:פורסם במקור על-ידי מקסי
אני לא מבשלת כל יום ארוחה טרייה,יש ימים שאין לי כוח ולפעמים אנחנו אוכלים את האוכל משבת עד יום שני-שלישי,אני בכוונה עושה כמויות יותר גדולות
מבשלת ל3-4 ימים...אין לי כוח זמן וסבלנות לעמוד כל יום מעל הגז...אני מכינה דברים שלוקח כמה שעות לבשל...ובמקרה כזה נאכל רק בלילה. גם לפני... ככה הורגלתי בבית... אוכל לכמה ימים.. לא ניראה לי שזה כל כך נורא.. אפילו קצת פרקטי וחסכוני.
האמת היא שאנחנו מזמינים די הרבה ואוכלים הרבה במסעדות וכו'.. אבל אני חולה על בישול! מבשלת פעם בכמה ימים
כרגע ממש לא. לא מבינה את הלחץ של לאכול בשר כל יום.. אפשר פעמיים שלוש בשבוע.
ובהחלט לאכול בראשון שני אוכל משבת זה סבבה ואחכ אני מבשלת עוד פעם ליומיים והופ שוב הסופש...
אבל תמרי עדיין לא נכללת בארוחות אז אין לי מושג איך זה יהיה כשתגדל\.
ודרך אגב יש גם ארוחות אינסטנט וגם זה בסדר לפעמים
גם אני שונאת אוכל מהמקרר מעדיפה כל יום להכין טרי.... לא טעים לי אחרת... ואם נשאר בעלי הוא "הפח זבל" ככה הוא קורא לעצמו מסיים כל מה שנשאר.. :)
משתדלת כל יום טרי. מקסימום יום אחרי. מכינה שניצלים ומקפיאה! מרקים גם כן. ארי אוכל כל יום מנה בשרית או דג - חייב תוספת חלבון... שלא לדבר על ירקות ירוקים, ופירות גם סידן. חמסה עליו... אני מכניסה לו את כל אבות המזון בין ארבע לשבע בערב חחחחח
אין כל יום טרי, אני לא מבינה איך אפשר כל יום להכין משהו.... אחרי שאני מכינה הרבה אין לי כוח לשים בצלחת ואני דורשת ללכת למסעדה
חחח שירן מה קשורה התגובה פה???????????????????????? יואווווו פיפי!!!
פאדיחה
בדרך כלל יוצא לי יום כן יום לא
שונאת לבשל, אז מכינים פעם בשלושה-ארבעה ימים. אבל בעלי חייב כל יום ארוחה בשרית!
כשרז היתה קטנה יותר הייתי מכינה לה מרק עשיר עם כל הירקות+ הודו/ בקר והיא הייתה אוכלת ממנו 3 ימים, כל3 ימים הייתי מכינה מרק חדש. לגבינו יש ימים שבעלי אוכל בעבודה אז אני לא טורחת רק בשביל עצמי, בימים שהוא עובד ערב אני מכינה לנו ארוחת צהרים קבוע. היום כשרז בפעוטון היא אוכלת שם ארוחת צהרים ואני משלימה לה עם אוכל שהכנתי לנו.. משתדלת בזמן האחרון להכין כל יום ארוחה חמה. שונאת להשאיר במקרר זה ממש לא נאכל, ככה שמה שלא נגמר באותו יום נזרק
אני מריחה פה כמה מרוקאיות!!!
צריך להוסיף בסקר- עובדת? או לא עובדת? כי כרגע כשאני בחופשת לידה יש לי חשק על המטבח [/
אכן חוש ריח מפותח
אני אוכלת אצל חמתי והיא עושה אוכל טרי כל יום
אני מבשלת פעם ביומיים... זאת אומרת מתי שיש לי זמן ובעלי חוזר אחרי ולא לפני כי אז הוא מכין ולא אני