היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עברה כולה יממה אחת מההחלטה להפסיק הנקה ואני מרגישה הרבה יותר טוב! עם עצמי עם הידיעה שאגמי מאמי מקבלת את מה שהיא צריכה עם הכל!!!
חוץ מהצינון הזה שנפל עליייייי יואווו בנות תודה על התמיכה והאהבה לא יכולתי לעשות זאת בלעדיכם.... מהממות!!!!
15 תגובות
עמוד 1
למה יש עלינו בעולם תגידי לי
כפרה עלייך! איזה כיף שכך את מרגישה אהובה
זה ה-כ-י חשוב והכי בריא לאגם!!!
חמסה חמסה חמסההההההההההההההה בלי עין הרע!! איזה כיף שטוב לך!
איך אני שמחה שאת מאושרת שמחה שאת שלמה עם ההחלטה ובהצלחה בייבוש של החלב
כל הכבוד לך, מקסימה אחת. שרק ימשיך ככה (אבל בלי הצינון!)
אחלה!! תמשיכי כך ושהצינון יעלם!
מעולה טוב לשמוע [
אוי אוי אוי ירדן- אני הולכת למחוץ אותך בחיבוק ענקי ביום שישי
איך אני שמחהההההההההה !!! רואים כמה אושר בכתיבה שלךךךך!!! איך את מצליחה לייבש?!?!
אגם עכשיו יותר טוב?!
טפו טפו ברוך השם
ויש לי רעיון בשבילך:
תפסי 2 ציפורים במכה: קחי סינופד, גם לצינון ועל הדרך גם לייבוש
מישהי כאן סיפרה בדיוק על מקרה כזה!
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
ואי,ממי,כמה שאני שמחה לשמוע שפתאום הכל נרגע ברוך-השם..
אגב- תופעה די נפוצה ששמתי-לב..אחרי שהאינטנסיביות ניגמרת,הגוף רק אז מרשה לעצמו להצטנן...זה קרה לי כשנעמה התחילה גן..פתאום הזמן נהיה מרווח ופנוי יותר..כמה שאני מטורפת על נסיכתי..ורק אז התחלתי להצטנן...הזוי,אבל ראיתי שזה קרה לעוד בנות מסביבי ששלחו את הילדים לגן ופתאום רווח להן באיזשהו מקום,שהכל טוב ברוך-השם....