אני מגזימה ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאן יוצאת בעוד שבועיים להצגה עם ילדי הגן [b] באוטובוס[/b

הנסיעה היא של 15 שעה אין לי אפשרות להצטרף אניעובדת ובעלישומר בבוקר על הקטנה ויותא אותו יום ב11 לעבודה אני מסיימת ב 10 היום אפילו הזלתי דמעה שהגננת אמרה שהם יוצאים והבטיחה שהסיפור נעש באחריות סוטפרים את הילדים אני סומכת עליה אבל הפעם הראשונה כמו כל דבר קשה לי מאודדדדדדדדדדדדד אוףףףףףףףףףף האפשרות לא לשלוח אותה לא אופציה אני רוצה שתהיה כמו כל הילדים
    אני אמא דאגניתתתתת

7 תגובות
עמוד 1
  • זו תגובה רגילה לחלוטין ומוכרת, אבל כמו שאמרת לא לאפשר לילדה זו לא אופציה...
    תמיד יוצאים הורים מלווים, בנוסף לצוות הגן....
    אם בכל זאת את חוששת אולי תבדקי את האפשרות שבעלך יצטרף עם הקטנה, ככה אני הייתי עושה תמיד
    בכל אופן, רק מחשבות טובות, וכשהילדה תחזור ותספר חוויות תביני שזה היה שווה
  • בעיני את אכן מגזימה

• לינבר לא העלתי את האפשרות כתבתי מראש שזו לא אופציה

• באופן אישי, גם לדעתי את מגזימה

• לדעתי את צריכה להפנים שאם את סומכת על הצוות של הגן אז את סומכת עליו גם בעניין הזה...
    כל הכבוד שאת מצליחה להתגבר על עצמך ולא לחסום את הילדה בגלל משהו שלך קשה.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • גם לי היה את הפחד הזה בשנה שעברה,
    אבל פתרתי את העניין בקלות:
    ביקשתי את מספר הפלאפון של הגננת והתקשרתי אליה כמה פעמים במהלך היום לוודא שהכל בסדר. הודעתי לה מראש שאני דואגת ושזה מה שאני הולכת לעשות- והיא קיבלה בהבנה ושיתפה פעולה.
    אולי תנסי גם?
  • תודה בנות .... על התגובות פשוט הכל חדש לי ואני דאגנית בקטע של נסיעות יציאות מהגן ברור לי מאוד שליאן תלך ותשתתף אני תפקידי ל עבוד על עצמי ואולי יוצא לטובה שאני או בעלי (שהוא אגב ההפך הגמור ממני) לא יכולים להצטרף זו תהיה פריצת דרך לשחררר יותר :-)
    בשבילי בכל אופן תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה