היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בזמן ההפסקה בין הטיפולים כלומר אני מחכה עכשו למחזור הבא בשביל להתחיל שוב טיפול, מותר למעסיק לפטר אותי? או שאני עדיין מוגנת?
8 תגובות
עמוד 1
וואלה נראה לי ש-לא אבל תבדקי את זה במדינה שלנו הכל אפשרי
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
עד כמה שאני יודעת יש איסור של 150 יום מתחילת הוטיפולים ,זה לא אמור לשנות אם לוקחת חופש חודש זה עדיין נכלל במסגרת אותם ימים עד כמה שאני יודעת זה לגביי ילד ראשון לגביי הריון שני תבדקי לעומק,בהצלחה !!!
נראה לי שמקום העבודה שלך עושה לך המון צרות בלי קשר, נכון? אני הייתי מבררת את החוק לגבי הטיפולים ובמקביל מחפשת עבודה רגועה יותר..... אסור להם לפטר אבל מותר לך להתפטר
לפי זה הבנתי שמאז שהודעתי בכתב שאני בטיפולים שזה בתחילת ספטמבר אנ מוגנת עד סוף דצמבר נכון?
מתחילת ספטמבר 150 יום זה עד תחילת פברואר,זה מה שגם רשום בלינק שצירפת. ולגביי המלצה למקום עבודה חדש ,נכון שזה ייתן לך שקט נפשי אבל תקחי בחשבון שכל עוד את תעבדי במקום פחות מחצי שנה אין לך זכויות ,משמע שיכולים לא להתחשב בהעדרויות של טיפולים את לא מוגנת ,רק אם מקום העבודה הוא עם אנשים אנושיים,בהצלחה .
אין מצב שאני מתפטרת..גם במשרד התמ''ת אמרו "לא משנה מה את לא מתפטרת"..אני שם כבר שנה וחצי באותו מפעל..עכשו המנהלת יודעת שהשבוע אני בבת כי היו לי כאבי בטן ודימום שנמשך שבועיים (טוב גם הילדה שלי פה עם חשש לדלקת ריאות) בקיצור מה המנהלת אומרת לחברה שלי בעבודה " אהה עדן הפילה בסוף? בגלל זה הדימום? יופי עכשו אין לה מה להיתלונן שתרים גלגלים כמו כולם" סעמק כולי רתחתי שחברה שלי סיפרה לי ימח שמה של הפרה השמנה הזאת...העיקר שהיאהביאה בשיא הרוגע 3 ילדים מה אכפט לה מאחרות בכלל
מוגנת... את בטיפולים עד שתיהי בהריון... וגם אז אסור לו... תיהי רגועה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"