בנות אני צריכה אתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם ב 20 קיבלתי...יכול להיות שהיום יש לי ביוץ??

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
6 תגובות
עמוד 1
  • ברור שיכול להיות..
  • למה ברור? לפי מחשבון ביוץ זה היה אמור להיות ב 5 לנובמבר..כלכך הרבה איחור?
  • כן, ברור שאפשרי! ימי הביוץ הם לא בהכרח קבועים. בכל מקרה שווה לעבוד כמו שצריך גם אם את לא בטוחה

רעות
  • רק חבל שהתגלתה לי דלקת מאוד חריפה בשתן...והכאבים שהיו לי אתמול..הם ממנה..ואני חשבתי שזה ביוץ!
  • אוייי איזה באסה!!
    זה הזמן לטפל בדלקת- טוב שגילית אותה עכשיו!
    הבנתי שלא מומלץ הריון ודלקת בדרכי השתן אז אמן שהיא תעבור מהר וישר אחר כך תודיעי לנו את הבשורה המשמחת !
    עכשיו קראתי שכתבת שהיו לך 2 הפלות - אני מתארת לעצמי שזה ממש לא קל .....אז קבלי מלא לא ידעתי שיכולה להיות הפלה טבעית בשבוע 13 ממה שקראתי החל משבוע 12 הסיכוי להפלה טבעית יורד משמעותית
    רק כדי לעודד אותך קצת יש לי שתי חברות שעברו שתי הפלות והשלישי הביא להן את התינוק המיוחל אז לא להתייאש זה יגיע בקרוב

רעות
  • מאמי...החיבוק שלך עוזר.. ונכון..לפני שנתיים עשיתי הפסקת הריון בשבוע 26..ואחרי שנתיים נכנסתי להריון כימי..ומייד אחר כך נכנסתי להריון שנפל..(ודרך אגב עד שבוע 15 עדיין יכולה להיות הפלה..לא על אף אחת!!) אני מאמינה בכל ליבי שההריון יגיע ומהר ואתן לבן שלי את הדבר שהוא הכי רוצה- אח או אחות..ואפילו את שניהם יחד חחח! בשורות טובות לכולן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה